4 najbolja muška parfema ove jeseni Parfemi

Nismo zaboravili ni jači pol kada su mirisni noviteti u pitanju. Za vas smo sastavili izbor novih muških parfema koji sun as osvojili na prvu loptu.

Drvenasto-orijentalna olfaktorna porodica kojoj pripada Trussardi Riflesso opisuje muževan svet koji meša aktivne elemente sporta sa sofisticiranim elementima prirodne elegancije. Ova nova filozofija pretvara sport u stil života izražen u gornjim notama bergamota, roze grejpfruta i zelene jabuke koje obrazuju citrusni italijanski koktel čija energija kao da je zatočena u koncentratu čiste svežine. Note novog cvetnog i aromatičnog srca potiču od geranijuma, listova ljubičice i cvetova lavande, ukazujući na ležernu eleganciju koja je sastavni deo prirodno muževne ličnosti. Donje note Trussardi Riflesso parfema predstavljaju i sažimaju osećaj tradicije, porekla i uspomena. Ovi olfaktorni elementi dobijeni iz italijanske kože, vetivera i tonka bobica formiraju toplu, složenu esenciju koja je prijatna i nagoveštava šarm i muževnu senzualnost italijanske kulture.

Potpuno novi Missoni Parfum pour Homme označava trijumfalni povratak Missonija sa muževnim mirisom koji jednostavno odiše prestižom. Missoni Parfum pour Homme je svež, treperav i blistav miris koji jedva čeka da se nametne. Kreiran je za zavodljivog muškarca urođene elegancije, ali koji nikad nije konvencionalan. Očaravajuća svežina Missoni Parfum pour Homme inspirisana je mediteranskim pejzažom koji miluje toplo letnje sunce. Ovo je drvenasti parfem, ujedno svež i iskričav, prepun kontrasta, plemeniti miris koji odražava Mediteransko more.

Kuca Givenchy je inspiraciju za novi muški parfem pronašla u orginalnom Gentleman mirisu koji je lansiran jos 1970 godine. Sad predstavlja potpuno novu kreaciju,kompletno reinventiran za džentlmena modernog doba. Givenchy je odlučio da smelo ukombinuje tradicionalno i moderno i da ponovo revidira  „džentlmenski kod“ za stvaranje potpisa, simbola nove generacije. Moderna svežina,pojačana facetama voćnog kruškinog djusa. Aromatične note srca cine neočekivani kontrasti cvetnog  tvista: klasicna nota lavande pomešane sa otmenošću Irisa. Istaknuta toplina Pačuli esencije je značajno pojačan mirisom kože. Ovaj miris daje novu dimenziju muževne senzualnosti.

L’HOMME LACOSTE dočarava svu jedinstvenost brenda, elegantno ignorišući pravila oslobađanja od konvencionalnog. Dinamične gornje note mandarine i slatke pomorandže, kombinovane sa neočekivanim voćnim sastojcima – dunjom i rabarbarom – ulivaju energiju i samopouzdanje. Odlučnost je evidentna u srcu mirisa, sa notama crnog bibera, đumbira, providnog jasmina i badema koje otkrivaju snagu karaktera L’HOMME LACOSTE muškarca. Njegova bezvremena elegancija dolazi do izražaja u muževnoj i senzualnoj drvenastoj osnovi koju čine kedrovina, suvi amber, mošus, vanila i drvo akigala. Mešavina muževnih i elegantnih nota L’HOMME LACOSTE kreirana je za muškarce čija životna filozofija glasi: pobeda ništa ne predstavlja, ako nema stila.

 

 


Proizvodi