6 koraka do najlepšeg smokey pogleda Šminka

Žene širom sveta obožavaju ovaj izgled i žele da nauče kako da postignu profesionalni rezultat bez mnogo muke. Iz tog razloga, Deborah Milano, italijanski brend specijalizovan za boje i šminku, predstavlja četiri obavezne palete koje će odgovoriti na potrebe svih žena, bilo da su pravi stručnjaci kada je reč o šminkanju ili tek prave prve korake u svetu kozmetike i potrebna im je mala pomoć. Palete čine Nude Rose sa romantičnim senkama za prirodan izgled, kao i sofisticiranije Nude Beige, Basic Black i Funky Violet. Ako vaše oči imaju zlatast sjaj, Violet paleta je kao stvorena za vas. Braon, zelene ili oči boje lešnika biće predivno istaknute. Idealan ajlajner za Violet „Smokey Eyes“ paletu je ljubičaste ili tamnoplave boje. „Smokey“ pogled sigurno neće proći neopaženo.

MODEL WITH BEIGE MAKE UP

Svaka nova SECRETS OF THE SMOKEY EYE paleta sadrži šest očaravajućih nijansi od kojih su neke mat, a neke biserne. Luka Manući, zvanični šminker brenda Deborah Milano, objašnjava kako da postignete taj izgled u šest jednostavnih koraka:

Korak 1
Pripremite kapak osnovnom bojom – to je druga nijansa sa desne strane (br. 1). Preporučujem da ovu senku nanesete prstima na celu površinu kapka sve do obrve, da biste postigli ravnomernu boju i pokrivanje.

Korak 2
Za sledeći korak potrebna je mirna ruka: nanesite deblju liniju tamnije senke (br. 2) duž ivice gornjih trepavica, počinjući kod spoljašnjeg ugla oka i nastavljajući prema unutrašnjem uglu.

Korak 3
Razmažite treću senku (br. 3) u tamniju senku; ovo će učiniti vaše oči krupnijim. Vodite računa da je tamna boja najdeblja u uglovima da bi vaš pogled bio dramatičniji i prodorniji.

Korak 4
Razmažite četvrtu senku (br. 4) na spoljašnji ugao oka. Najbolji način da to uradite je da koristite vrh domalog prsta. Još jedan savet: napravite horizontalno „V“ u spoljašnjem uglu oka, omekšavajući zašiljeni deo „V“ i razmazujući boju prema sredini kapka.

MODEL WITH VIOLET MAKE UP

Korak 5
Peti korak predstavlja završnicu. Nanesite malu količinu pete senke (br. 5) neznatno iznad i duž nabora kapka, praveći luk od spoljašnjeg do unutrašnjeg ugla oka (imaćete osećaj kao da crtate krug šestarom). Iscrtajte blagu liniju duž donjih trepavica da biste smekšali i produbili efekat.

Korak 6
Sada je vreme za očaravajuće akcente: nagoveštaji svetle senke (br. 6) nanose se u unutrašnji ugao oka, s obe strane nosa, kao i odmah ispod obrve, što čini oči krupnijim i skreće pažnju na vaš pogled.


Proizvodi