Anđelina Žoli zaštitno lice novog Guerlain parfema Parfemi

Kreiramo parfeme za žene kojima se divimo, davno je rekao Žak Guerlain, kreator legendarnih parfema kao što su Shalimar, L’Heure Bleue i Mitsouko. Čuvena parfimerska kuća, francuski brend lepote od 1828. godine, Guerlain predstavio je Anđelinu Žoli kao ikonu novog ženskog parfema. Teri Vaser, Guerlain-ov glavni parfimer, svoju inspiraciju našao je u Žolijevoj izražavajući ideju kreiranja lične parfemske note za žene: o izborima koje žena čini, emocijama i snovima koja objedinjuju modernu ženstvenost.

Partnerstvo između Anđeline i Guerlain-a započelo je u Kambodži u decembru 2015, kada je ona režirala svoj film First They Killed My Father. Ljubav Anđeline i Guerlain-a seže još u doba Anđelininog detinjstva kada je njena majka koristila Guerlain puder. Anđelina Žoli je glumica, filmski reditelj, specijalni izaslanik UN za izbeglice, suosnivač inicijative za prevenciju seksualnog zlostavljanja. Ona je svoj celokupan profit od Guerlain kampanje donirala u dobrotvorne svrhe.

Za lansiranje novog ženskog Mon Guerlain parfema, Guerlain je poznatu kvadrilob bočicu (1908) redizajnirao i modernizovao postavljajući na nju raspršivač. Vrat bočice krasi filigranska reljefna zlatna traka. Poput bočice Mon Exclusif i ova bočica je bez etikete da bi se mogla gravirati i na taj način dodatno personalizovati. Naziv Guerlain postavljen je na dnu bočice, skoro je nevidljiv, ali istaknut reljefnim otiskom.

Mon Guerlain je parfem koji predstavlja mirisnu tetovažu za kožu. Predstavlja ostvarenu, moćnu, božanski i vanvremenski lepu ženu koja u modernom vremenu uspešno hoda po ivici podeljenog sveta, suvereno vladajući na svim poljima delovanja.