Beleške o luksuzu: CHANCE EAU TENDRE  Eau de Parfum Parfemi

Šansa je način postojanja, rekla je svojevremeno Gabrielle Chanel, koja je verovala u svoju srećnu zvezdu i negovala je. Samouvereno i odlučno, Gospođica je koristila svaku šansu koja bi joj se pružila. Obraćajući pažnju na sve znakove koji su obeležili njen životni put, ova žena koja je volela slučajne susrete i neočekivana iznenađenja, uvek je s osmehom dočekivala sreću, a sreća joj je uvek bila naklonjena.

Čak i danas, šansa u tumačenju besmrtne CHANEL ne predstavlja slučajnost. Ona je stanje uma. Izbor – u svakom trenutku. Stav. Optimističan? Očigledno. Odvažan? Neizbežno. Zato što nije važno da imate šansu, već da se usudite da je iskoristite kada vam se ukaže.
CHANCE je mirisni izraz ovog načina postojanja, dostupan u četiri varijacije. Četiri ženska mirisa različitih karaktera, ali sjedinjena istim bezbrižnim i veselim duhom. Spretno rukujući trenutnim i neodoljivim šarmom, cvet jasmina je potpis koji spaja sve CHANCE mirise. I zato što svaki dan donosi novu šansu, CHANEL linija nudi ženama mirise koje svakodnevno mogu da nose kao svoje amajlije.
CHANCE, originalni miris sa srcem od jasmina, stvara iznenađujući kontrast između svežeg naleta roze bibera i citrusa i bogatstva drvenaste, kipraste donje note sa pačulijem.
Veseo i iskričav, CHANCE EAU FRAÎCHE pojačava oštre akcente citrona koji obasjava srce od jasmina pre nego što postepeno otkrije eleganciju treperave drvenaste note na koži. Najnežnije moguće, CHANCE EAU TENDRE smešta svoje srce od jasmina u oblak kremastih, mošusnih nota pomešanih sa oštrinom nežnog voćnog akorda sačinjenog od grejpfruta i jasmina. CHANCE EAU VIVE osvežava kožu erupcijom energije. Iznenađujuća gorčina grejpfruta i crvene pomorandže najavljuje akord kedra i irisa koji podupire srce od jasmina.
U 2019. godini CHANEL otkriva novu najnežniju interpretaciju mirisa CHANCE EAU TENDRE u vidu parfemske vode. Sa CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum, kreator parfema Olivier Polže, u saradnji sa CHANEL laboratorijom za kreiranje i razvoja mirisa, reinterpretira zavodljivi cvetno voćni potpis. Intenzivnija i sveobuhvatna, ova verzija izražava blistavu i samouverenu ženstvenost. Njeno cvetno srce ističe punoću egzotičnog apsoluta jasmina, obogaćenog esencijom ruže koja baca meku svetlost na sredinu kompozicije. Ženstvenija nego ikad, ova cvetna jednačina je uronjena u idealnu dozu glatkih i kremastih nota belog mošusa, stvarajući čist efekat nalik plemenitom pamuku. Trenutno obasjana oštrim vihorom akorda grejpfruta i dunje, CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum pruža osećaj beskrajne nežnosti. Prefinjena i nedvosmisleno poetična, ova nova kompozicija evocira ženu koja zrači srećom i okolinu obasipa svojim šarmom. Za ovu priliku, okrugla bočica sa zlatnim prstenom, bira srebrnu nijansu za stoper u obliku kocke.