Beleške o luksuzu: Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense Parfemi

Pre sedamnaest godina Chanel je ispisao novo poglavlje parfemske istorije stvorivši magičnu Coco Mademoiselle mirisnu formulu, spajajući svežinu citrusa i sofisticiranu zavodljivost pačulija. Po prvi put pačuli je dva puta destilovan da bi se dobila čista, suptilna aroma ovog tropskog drveta.

Ostajući veran svojim korenima, a ipak drugačiji i poseban, Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense kreiran je tako da nikada ne bude zaboravljen. Parfimer kuće Chanel, Olivije Polž kaže: Hteo sam da ostanem veran originalnoj formuli, ali da parfemu dam sasvim novu dimenziju. To sam uradio povećavajući proporciju frakcionisanog pačulija do same granice. Oslobodio sam njegovu veliku moć na koži, a nisam poništio svežinu sicilijanske pomorandže i kalabrijskog bergamota. Srce parfema sačinjeno je od jasmina i ruže, a magnetizam pačulija dodatno je pojačan absolutima vanile i tonka zrnevlja. Ako je Gabriella iznenadila parfemske sladokusce svojom svežinom, neobičnom strukturom i mladalačkim duhom, ovaj parfem je baš ono što zamišljate kada kažete Chanel parfem.

I ovog puta zaštitno lice parfema je britanska glumica Kira Najtli, koja se savršeno snašla u ulozi glamurozne zavodnice.