Beleške o luksuzu: Chanel GABRIELLE Toiletries Parfemi

Izabrala sam kakva osoba želim da budem i postala sam ta osoba.
Gabrielle Chanel
Nazvan je po imenu čuvene kreatorke, Gabriele Koko Šanel koja je promenila način na koji žene vide sebe. Samouverena i sigurna u to što radi, uspela je da preusmeri modni kurs i redefiniše sva osnovna pravila o tome kako bi jedna dama trebalo da izgleda, čime bi trebalo da se bavi, kako da govori, misli, oseća i voli. Baš tu pobunu protiv ustaljenih normi pokušali su u Chanel-u da spakuju u bočicu sa njenim imenom. Uspeli su. Gabrielle je mirisni način da se vaš glas čuje daleko. Posle lansiranja GABRIELLE CHANEL 2017, ovaj cvetni, blistavi, sunčani miris sada je dostupan u tri nova proizvoda koji mogu da se koriste pojedinačno ili u kombinaciji, za još intenzivnije prisustvo na koži.

GABRIELLE CHANEL Penušavi gel za tuširanje
Ovaj penušavi gel pretvoriće svako kupanje ili tuširanje u trenutak zadovoljstva. Njegova meka, lagana pena nežno čisti kožu i obavija je suptilnim mirisom imaginarnog cveta.
Bočica 200ml

GABRIELLE CHANEL Hidratantno mleko za telo
Ova lagana emulzija hidrira kožu i intenzivira miris GABRIELLE CHANEL tako da traje celog dana. Prefinjena kremasta tekstura čini kožu satenski mekom i obavijenom notama egzotičnog jasmina, tuberoze i grasa, ilang ilanga i cveta pomorandže.
Bočica 200ml