Beleške o luksuzu Chanel L’EAU TAN Šminka

Prvi put na tržištu i leto je već nezamislivo bez njega. L’EAU TAN je nov način da doživite svu radost leta: u pitanju je osvežavajući mist za samopotamnjivanje tela sa okrepljujućim mirisom koji je Olivier Polge stvorio specijalno za ovu priliku. Ovo je ujedno prvi put da CHANEL kolekcija šminke sadrži i proizvod za samopotamnjivanje, i prva put da se Lucia Pica konsultovala sa CHANEL laboratorijama za negu kože, kao i kolor kozmetikom.
Inspiracija za ovaj novi proizvod potekla je od L’Huile Tan, prvog proizvoda za sunčanje koji je Gabrielle Chanel kreirala 1932. godine i koji je, u vreme kada je lansiran, prekršio sva pravila konvencionalne lepote, omogućavajući ženama da uživaju u osunčanom sjaju kože. Vitka staklena bočica je reinterpretacija kultnog pakovanja iz 1932.Sada Lucia Pica ponovo koristi tradicionalne Chanel kodove lepote, stvarajući proizvod koji je kategorija za sebe i pruža jednu sasvim novu vrstu lepote: čulnu letnju lepotu.
Objedinjujući klasičnu tehnologiju samopotamnjivanja, ovaj novi proizvod za telo sadrži veoma mali procenat DHA u svojoj osvežavajućoj vodenoj teksturi koja posipa telo sitnim kapljicama, donoseći joj svežinu, hidriranje i nežan nagoveštaj boje koja će trajati tokom celog leta. Lagana i diskretno nijansirana tekstura intenzivira i produžava prirodno preplanulu boju kože. Koža je meka, blistava i prelivena blistavim bronzanim sjajem.
„Pruža vam veoma blagu preplanulu boju, poput one koju biste dobili na samom početku leta. Boja je prilično zlatna ali neverovatno providna, i poseduje predivan kolonjski miris tako da je ujedno osvežavajuća,” kaže Lucia Pica.
Ovo je proizvod koji izlazi izvan okvira tradicionalnih kozmetičkih kategorija – nega kože, šminka i miris – i postaje nešto sasvim novo, potpuno izvanredno, a ipak do te mere lagano da se jedva – ali prelepo – nazire.