Beleške o luksuzu: Collistar NERO SUBLIME kolekcija Nega lica i tela

Apsolutna crna je novi sofisticirani pristup dermokozmetičkim tretmanima: moćna snaga ovog jedinstvenog koncepta krije se u njegovom crnom elementu – u formulama, teksturama i pakovanju – i revolucionarnoj tehnologiji koja proizvodima pruža izvanredna svojstva posvetljavanja, obnavljanja i detoksikacije. Postoje tri specijalna proizvoda, tri eliksira blistavosti i mladosti koja nestaju pri dodiru s kožom i trenutno otkrivaju svoju moć:

Nero Sublime serum za lice: ovo je zvezda kolekcije zahvaljujući izvanrednoj sposobnosti da reaktivira potencijal blistavosti i mladosti koji se krije unutar svake kože, ali koji s vremenom opada.

Nero Sublime krema za lice: Formula sadrži ekskluzivni kompleks sastojaka svojstvenih ovoj kolekciji koji regenerišu, obnavljaju i detoksikuju, u ovom slučaju zajedno sa antioksidantnim karnozinom. Efekti su trenutni i postaju bolji i intenzivniji uz redovnu upotrebu: vidno poboljšan tonus kože, manje opuštena koža lica i vrata, manje bora i drugih znakova starenja.

Nero Sublime maska za lice: Problem? Kada život postane grozničav, lice prvo pokazuje znakove umora i izgleda iscrpljeno. Odgovor? Maska, koja posle pet minuta eliminiše stres i čini ten blistavim. Ovo je izvanredan i specijalan proizvod, neophodan za intenzivnu revitalizaciju i antioksidantni tretman koji se koristi periodično ili po potrebi, jednom ili dva puta nedeljno.

Svaka žena koja sanja o izvanrednom tenu i praktično savršenoj koži otkriće da se njen san ostvario sa ove tri visokotehnološke formule koje garantuju samo najbolje. Proizvodi sadrže izuzetno efikasne, specijalne aktivne sastojke koji deluju kao eliksiri: ekstrakt crne orhideje štiti i hidrira, matične ćelije bele gardenije regenerišu i zatežu kožu dok hidrolizovani crni biser posvetljava i revitalizuje. Senzualna i meka tekstura seruma i kreme prirodno se stapa sa kožom i ne ostavlja trag; iz dana u dan, njihove visokotehnološke formule vidno poboljšavaju kožu, ostavljajući nežan miris voća i cvetova.


Proizvodi