Belešpke o luksuzu Chanel ROUGE COCO Šminka

ROUGE COCO, kultni CHANEL ruž za usne bio je omiljeni aksesoar Gospođice Koko. Nošenje ruža za usne je poput nošenja visokih potpetica, prvi koraci mogu da budu zastrašujući. Sa ROUGE COCO, nanošenje je intuitivno, spontano i očigledno. Lako se koristi i nosi sasvim prirodno, i danju i noću, na poslovnom ili ljubavnom sastanku, u ludom provodu…

 

Ovaj kremasti, ruž divne teksture sada je dostupan je u novim nijansama. Nestašne crvene, nežne roza, prirodne bež, intenzivne purpurne, sveže narandžaste… Koju da izaberete? Zašto ne sve do jedne! Sve nijanse su ultra jednostavne za nošenje, tako nema pogrešnog izbora.

 

ROUGE COCO formula je potpuno osavremenjena – sada je još nežnija, blistavija i otopljenija. Naučnici iz CHANEL Istraživačkog centra ujedinili su ekspertizu svoje tri laboratorije za senzornu analizu, formulaciju i fizičku stručnost. Prilikom unapređivanja formulacije, stručni tim je proučavao fizičke, senzorne i emotivne karakteristike ruža. Puter sačinjen od tri biljna voska (jojoba, mimoza i suncokret) neprekidno oslobađa svoja hranljiva, hidratantna i zaštitna svojstva prilikom svake upotrebe, bez nagoveštaja lepljivosti ili gustine. Usne obavija osećaj intenzivne prijatnosti.

Da bi se osigurao uspeh nove kolekcije, pigmenti u ROUGE COCO su izuzetno prefinjeni. Suptilno uravnoteženi, oni je opterećuju formulu i samim tim ne isušuju usne. Boja ostaje prijatna i nepromenjena, blistava i diskretna.

1