BOSS MA VIE L’EAU U slavu jedinstvenost žena Parfemi

Jasmin vam predstavlja BOSS MA VIE L’EAU, svež i blistav miris kreiran da podstakne žene da prepoznaju i prihvate svoju jedinstvenost. Kao idealan poklon za Dan žena, ova iskričava toaletna voda inspiriše žene da zablistaju u punom sjaju.

U neodoljivoj kombinaciji blistavih akorda, BOSS MA VIE L’EAU je kreiran oko kultnog cveta kaktusa. Ovaj ključni sastojak, koji se nalazi i u originalnom MA VIE mirisu, izabran je da dočara snagu žene i njen osećaj za samostalnost. Sa autentičnim vodenim akordom, vrh mirisa ima lagan ali dinamičan efekat zaleđenog cveta.

Note u srcu mirisa cvetaju u blistavom buketu raskošne bele magnolije, sa belim božurom i roza ružom koji nežno prepliću svoje zelene, prozračne akcente u inspirativnu kompoziciju kao stvorenu za samouverenu ženu.

Ovo prefinjeno i izbalansirano srce mirisa preliva se u senzualnu osnovu u kojoj su tople i elegantne note kedrovine pojačane opojnim belim mošusima.

Predstavljen u providnoj brušenoj bočici koja evocira na blistavost i sjaj BOSS žene, miris poseduje svež i lagani cvetni identitet koji se ogleda i u njegovoj ružičastoj boji. Kristalni stoper i srebrni prsten dodatno ističu prefinjenost i eleganciju koje su sastavni deo svake žene.