BOSS THE SCENT INTENSE Susret nabijen elektricitetom Parfemi

Ove jeseni igra zavođenja prelazi na sledeći nivo. BOSS THE SCENT INTENSE, dva nova, intenzivno zavodljiva parfema za njega i nju predstavljaju sledeće poglavlje u priči o zavođenju u kojoj se intenzivirana moć mirisa otkriva muškarcu i ženi dok njihova čula reaguju na uzbudljivu snagu parfema.

Čulna priča o zavođenju

Vid, sluh i miris – podstaknuta privlačnošću parfema, sva tri čula se pojačavaju i prepliću. Dok se igraju moćne igre ravnopravnosti, zavođenje poprima nov, intenzivan kvalitet i intimnost raste; BOSS THE SCENT INTENSE otkriva svoju neverovatnu potentnost što se ona i on više približavaju jedno drugom. Zavođenje počinje kada im se pogledi ukrste. Očima pretražujući prostoriju u kojoj se zatekao, on je vidi – ali ga ona već napeto posmatra. Opčinjeni su, svet oko njih bledi u pozadinu dok se kreću jedno prema drugom, privlačeći se poput magneta. Njihov susret je uzbudljiv, nabijen elektricitetom. Primiče svoje lice njenom, zaustavljajući se da oseti toplotu njenog obraza naspram svog. Šapuće joj i ona počinje da govori, dok osećaj iščekivanja raste, pojačan zvukom njihovih glasova i uzbuđenjem njihove razmene. Postaju sve opčinjeniji što se više približavaju. Želja ih obuzima, iznenada, podstaknuta opojnom moći BOSS THE SCENT INTENSE. Udiše njen miris, isto kao što ona udiše njegov, potpirujući strast koju osećaju. Dok se njihova čula prepliću, zajedno se prepuštaju intenzitetu BOSS THE SCENT INTENSE.

Mirisi

Za njega, stimulativne gornje note đumbira intenzivirane su dodatkom kardamoma. U srcu mirisa, probrane note egzotične maninke pojačane su za maksimalan efekat, dok se novi dodatak vanile u osnovi kombinuje sa bogatstvom kože, uvećavajući magnetnu snagu mirisa.

Za nju, neodoljive voćne gornje note medene breskve prepliću se sa opojnim orijentalnim osmantusom koji privlači u srcu mirisa. Poput afrodizijaka, uzbudljiva osnova od prženog kakaa je intenzivirana kako bi se povećala njegova nesporno privlačna moć, dok note vanile dodatno obogaćuju elegantnu i senzualnu lepotu pri dnu mirisa.

Kroz veću koncentraciju ulja ove dve nove parfemske vode stvaraju neodoljivu privlačnost između BOSS muškarca i žene, zadirući u njihov svet čula i ostavljajući trajni otisak u igri zavođenja.


Proizvodi