BOSS THE SCENT Private Accord: Ljubav u doba virtuelne stvarnosti Parfemi

Da li zaista možete da se povežete sa osobom koju nikad niste upoznali? Da li je moguće osetiti bliskost prema drugoj osobi a da ih pri tom ne poznajete u stvarnom životu? Iako živimo u virtuelnom svetu u kojem se susrećemo, razgovaramo i družimo iza ekrana, taj svet ipak ima ograničenja. Naša čula mogu da se prepliću samo u stvarnom svetu – vid, sluh, dodir, miris. Istina je da ništa ne može da se uporedi sa hemijom koja postoji samo u stvarnom životu. Više ne možemo da se krijemo iza naših ekrana. Moramo da prekinemo vezu i oslonimo se na svoj nagon.
Nova kampanja BOSS Parfums ilustruje transcendentalnu moć BOSS THE SCENT, prevazilazeći granice i raspaljujući našu želju da se povežemo sa stvarnim svetom. U kampanji se pojavljuju dva nova ambasadora mirisa – glumac Jamie Dornan i model Brigit Kos. U filmu Draka Doremusa, ovaj par tumači BOSS muškarca i ženu u novoj igri zavođenja. Ohrabreni čulnom snagom BOSS THE SCENT, počinju svoj susret iza VR naočara. Uprkos ovoj prepreci, oni se povezuju. Fizička hemija među njima raste. Olakšavajući njihov prelaz iz jednog sveta u drugi, BOSS THE SCENT funkcioniše kao most između virtuelnog i stvarnog. Njihova čula se prepliću; približavaju se sve dok ne shvate da moraju da prekinu vezu sa svojim virtuelnim svetoma i povežu se sa stvarnim svetom. Kao deo novog poglavlja, višeplatformska digitalna kampanja će izazivati potrošače da prekinu vezu sa svojim ekranima i ponovo se povežu sa svojim čulima. Da dožive nezaboravna iskustva koja kombinuju virtuelno i stvarno na njihovim putevima zavođenja.
Poput dva afrodizijaka, novi mirisi BOSS THE SCENT Private Accord For Him i For Her su izgrađeni oko privlačnog kakao absoluta pri osnovi. Pojačavajući čulni kvalitet misterioznog kakao absoluta, parfimer Bruno Jovanović je dodao sofisticiranu moku u BOSS THE SCENT Private Accord For Him. Čula dodatno zavodi kombinacija prefinjenih nota đumbira i egzotične maninke. Plemeniti nektar tamne boje ćilibara smešten je u bočicu sa braon metalik stoperom.
BOSS THE SCENT Private Accord For Her je kreirala parfimerka Louise Turner, fokusirana na note slatke mandarine i očaravajućeg osmantusa koje pojačavaju šarm i tamnu privlačnost kakao absoluta i senzualnih prženih tonka bobica. Miris je predstavljen u staklenoj bočici u elegantnom ćilibarskom prelazu boja.

Uskoro u Jasminu!