Bronzana medalja Trendovi

Da biste postigli preplanuli izgled bez štetnih posledica po zdravlje, trebalo bi da odaberete bronzer idealan za vaš ten i da naučite kako da ga pravilno nanosite. Mi smo tu da pomognemo, naravno.
Prvo pravilo glasi: manje je više! Nikako ne bi trebalo da izgledate kao da ste se zaglavili u solarijumu ili kao da vaše lice i vrat ne pripadaju istoj osobi.
Uvek bi se trebalo opredeliti za bronzer koji je najviše dve nijanse tamniji od kože. Neophodno je obratiti pažnju i na njegovu teksturu. Zato, izaberite bronzer u prahu ili kamenu ukoliko imate normalnu ili masnu kožu, a ukoliko je vaša koža suva, neka odluka padne na bronzer u kremi, peni ili onaj u tečnom obliku.
Mada kažu da je beo ten oličenje sofisticiranosti i aristokratskog izgleda, niko ne može da ospori da svi mnogo lepše izgledamo preplanuli. Preplanuli ten daje notu svežine i uvek zavodljivi, egzotični izgled koji krije slatku dozu mistike. Danas ga možemo postići i u svom kupatilu. Da bismo izbegli štetne solarijume i nezdravo izlaganje suncu, a ipak dobili toliko željeni bronzani ten, potrebno je samo odabrati najbolji bronzer ili kremu za samopotamnjivanje. Glavni trik je – izabrati onaj koji je najidealniji za vaš ten i tip kože.
Obratite pažnju i na tehniku nanošenja bronzera. Oni se nanose nežnim pokretima preko čela, obraza i brade. Vrlo je važno imati i odgovarajuću kvalitetnu četkicu za nanošenje. Oni u prahu nanose se četkicom, dok one u kremi, peni ili tečne možete naneti prstima ili sunđerom.
A pošto zanosan, preplanuo ten ne iziskuje mnogo šminke, imaćete više vremena za neka druga uživanja, dok će okolina uživati u vašoj prirodnoj lepoti.


Proizvodi