Četiri bombastična predloga za vrelo leto Hrana za glavu

Velika glumica, holivudska zvezda i pre svega veoma duhovita dama Džoan Kraford rekla je: „Ako tražite devojku iz komšiluka, potražite je u komšiluku“. Ako niste obična neprimetna devojka iz komšiluka (ili ne želite više to da budete) probajte sledeće taktike.

  1. Kada devojka projezdi gliserom pored obale skoro je nemoguće ne primetiti je. Dakle, zaštitite se kremom za sunčanje, stavite velike naočare za sunce koje kriju pogled i identitet, popijte čaj od đumbira protiv morske bolesti i uživajte u zadivljenim pogledima koji će vas pratiti. Za savršen izgled na brodu Shiseido kompaktni puderi za dobijanje intenzivne boje.
  2. Hrabre devojke koje vole pažnju ne plaše se intenzivne šminke. Naglašeno rumenilo, ruževi za usne u koralnim nijansama ili intenzivno plava senka za oči koju predlaže Lucia Pica, kreativna direktorka Chanel šminke…
  1. Parfem za filmsku divu ove sezone definitivno je Mon Guerlain. Čuvena parfimerska kuća, predstavila je Anđelinu Žoli kao ikonu novog ženskog parfema. Teri Vaser, Guerlain-ov glavni parfimer, svoju inspiraciju našao je u Žolijevoj izražavajući ideju kreiranja lične parfemske note za žene: o izborima koje žena čini, emocijama i snovima koja objedinjuju modernu ženstvenost.
  1. Prestanite da kuvate dosadna jela koja vas iscrpljuju, jedite salate kao Francuskinje, bezobrazno veselo ližite sladolede kao Italijanke, pevajte one divne grčke pesme ili učinite da ih vama neko zapeva, noću, kad po baštama grčkih ostrva okače samo kaveze sa pticama i popale sveće…