CK ONE SUMMER  Odvažno svež Parfemi

Smeo. Okrepljujući. Energičan. Inspirisano umetničkim pokretom pop art koji je obeležio 1950-te, najnovije ograničeno izdanje CK ONE SUMMER kombinuje svež miris sa likovnim pakovanjem, kao pravi energični izraz leta. Osvežavajuće morske i citrusne gornje note uparene su sa čistih, hrskavim začinima i voćem, dok osnova od glatkih mošusa i drva stvara jedinstveni trag.

CK ONE SUMMER reinterpretira kultnu CK ONE bočicu u veselim, upadljivim bojama dok istovremeno oplemenjuje prirodno svež i univerzalan miris, balansirajući energiju i opuštanje koji daju mirisu njegov lični potpis i draž.

MIRIS
Kreiran od sastojaka iz dubina islandske Plave lagune i plavljenih drva iz Sibirskog mora, CK ONE SUMMER donosi neočekivan osećaj svežine.

Osvežavajuće morske i citrusne gornje note uparene su sa čistih, hrskavim začinima i voćem, dok osnova od glatkih mošusa i drva stvara jedinstveni trag.

Vrh: dunja, svetlucava mandarina, italijanski bergamot, rosni lokvanj
Srce: akord Plave lagune, bobice smreke, korijander, mača čaj
Osnova: sibirska plavljena drva, Sun Struck mošus, plavi amber

Parfimer: Carlos Vinals

REKLAMA
Kampanja za CK ONE SUMMER dočarava suštinu leta kultnom CK ONE bočicom koja je kreirana u duhu pop arta 1950-ih i smeštena naspram upadljive pozadine, za reklamu koja odiše veselom energijom toplih letnjih meseci.

BOČICA + PAKOVANJE
Dizajn za CK ONE SUMMER je preosmišljen kao jedinstveni pop art dizajn – kultna CK ONE pljoska dinamičnim grafičkim slojevima i šarama u plavoj, žutoj i narandžastoj boji. Tema postaje još bogatija sa letnjim stikerima ograničenog izdanja koji omogućavaju kupcima da personalizuju svoju CK ONE SUMMER bočicu. Čista i glatka kutija od belog kartona služi kao platno za novu, šaren CK ONE SUMMER grafiku.


Proizvodi