Cvetni parfemi – vaš mirisni adut Parfemi

Ruža, jasmin, iris, jorgovan, đurđevak i drugi mirisni cvetovi predstavljaju prirodne lepote koje žena može zaodenuti i tako postati deo prirode. Mnogi od njih su vesnici proleća i prolećnog duha, zbog čega će cvetni parfemi ove sezone ponovo biti u modi! Naravno, ne bez razloga. Njihove note osvežavaju, razbuđuju i odišu energijom, pa su zbog toga idealni za toplija godišnja doba. Uz nešto manje garderobe i kapljicu cvetnog parfema više, u predstojećim prolećnim danima ništa vam više neće biti potrebno za moderan modni stil.

Smatra se da svetlijem tipu žena posebno odgovaraju nežni, puderasti cvetni parfemi. Njihov izbor je veoma širok, a mirisne note variraju od mirisnih ekstrakta u kojima dominira jedan cvet do onih u kojima se nalazi čitav buket pažljivo kombinovanih nota. Ali, i crnke izgledaju odlično obavijene cvetnim ruhom jer će njihovom senzibilitetu dati posebnu toplinu.

Za cvetne mirise kaže se da pletu izuzetnu celinu neobuzdanih, živih nota pomešanih sa nežnim i blagim dodirom prirode. Šareni i precizno odabrani buketi oslikavaju ženu bogate i osećajne unutrašnjosti, dok topao dašak arome drveća daje ovim kompozicijama otmenost i eleganciju. Cvetni mirisi su tajanstveni i uzbudljivi i ostavljaju u vazduhu trajni trag po kojem će vas željeni muškarci lako pronaći u lavirintu drugih mirisa. Oni su nežni kao magla iznad polja punih cvetova, dok spajaju prirodnu svežinu i klasičnu eleganciju. Stvoreni su za prefinjenu i nežnu ženu punu senzualnosti.

Proizvođači parfema utrkuju se da proizvedu mirisne note za koje veruju da će ljude potaknuti na romantične aktivnosti. Ta nastojanja nisu nova, potiču još iz vremena starih Egipćana, koji su stolećima pre našeg doba koristili mirise za buđenje baš takvog raspoloženja.


Proizvodi