Da li ste čuli za inteligentnu kozmetiku? Nega lica i tela

Sintagma inteligentna kozmetika deluje naučnofantastično. Nauka je napradovala i u oblasti kozmetologije. Kreme koje umeju da lokalizuju problem i deluju baš tamo gde treba, preparati koji menjanju plastičnog hirurga i 2u1 proizvodi za šminkanje i negu, samo su neki od kozmetičkih „mudrica“.

1.COLLISTAR „pametna“ krema za sunčanje SPF 15 zahvaljujući svojoj „inteligentnoj“ formuli, deluje ciljano na kritične delove tela sa nataloženim masnim naslagama (stomak, bokovi, zadnjica, butine i ruke) i istovremeno podstiče dobijanje preplanule i dugotrajne boje. Izlaganje toplim sunčevim zracima dodatno podstiče mikrocirkulaciju i proces razlaganja masti, čime povećava delotvornost tretmana oblikovanja siluete. Štiti kožu od UVA/B i infracrvenog zračenja, ozonskih rupa i slobodnih radikala čime sunčanje čini bezbednim i prijatnim. Idealna za one koji žele da oblikuju svoje telo i da istovremeno dobiju dugotrajnu preplanulu boju.
2.Methode Jeanne Piaubert WONDERFESS tretman za učvršćivanje i podizanje zadnjice ima trostruko dejstvo, stimuliše aktivnost mitohondrija i na taj način preoblikuje mišiće zadnjice, učvršćuje kožu i ima lifting efekat zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, koju koriste i plastični hirurzi. Raskošne teksture koja se brzo upija i ne ostavlja masne tragove.
3.Shiseido ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE: Poput tela, i koža poseduje svoj imunosistem. Posle 20 godina istraživanja, Shiseido je stvorio proizvod koji deluje na Langerhansove ćelije koje regulišu imuni sistem kože. Redovnom upotrebom Ultimune, koža ponovo otkriva svoju prirodnu ravnotežu i funkcionalnost. Trenutno, vaša koža je osvežena, hidrirana i nahranjena. Posle nedelju dana vaš ten je ujednačen, blistav i čist. Posle 4 nedelje poboljšan je tonus, koža je otpornija, fine linije i bore su manje vidljive.


Proizvodi