DAN D U fokusu

Bez obzira na to da li od detinjstva maštate o velikom venčanju iz bajke ili više volite diskretno venčanje, ovaj dan trebalo bi da bude poseban i na izvestan način drugačiji. Za sve devojke koje se venčavaju ovog proleća ili, pak, vole o tome da sanjare, evo nekoliko predloga:
1. Ime Vere Vang postalo je sinonim za luksuzne, moderne venčanice u kojima sebe vide milioni mladih devojaka širom sveta. Za 2016. godinu ova američka dizajnerka predlaže haljine sa efektnim detaljima u crnoj boji!

1
2. Za ovako poseban dan, važno je izabrati i poseban parfem. Ruža, najzanosniji od svih cvetova, drevni je simbol ljubavi, lepote i romantike. Upotpunjujući jedinstvenu Dolce notu belog amarilisa, Dolce Rosa Excelsa predstavlja novo i sasvim posebno srce ruže.

2
3. Proleće je vreme kada cvetaju božuri. Ovo divno, mirisno cveće savršen je izbor kada je bidermajer u pitanju. Izuzetno fotogenično.

3
4. Šminka na nevestinom licu trebalo bi da ostane nepromenjena od ujutro do uveče. Da biste to postigli, važno je da koristite kvalitetan make-up. Puder za fiksiranje šminke – tajno je oružje iskusnih šminkera koje pomaže da šminka traja duže. Naša preporuka je puder za fiksiranje, brenda Artdeco.

4
5. Mađarska kraljica Eržebet, iako već duboko u sedamdesetim, uspela je da se uda za znatno mlađeg poljskog kralja, jer se izlečila od artritisa uz pomoć ruzmarina. Kraljica je naredila da se svi gosti na venčanju zakite grančicama ove mirisne biljke. Običaj se zadržao do danas.

5


Proizvodi