Dobrobit malih stvari: kompaktni puderi Šminka

Puderi  se proizvode u tri osnovne teksture: tečni, krem i prah. Kombinacijom ove tri teksture i specijalnim tehnikama proizvodnje, dobija se i mnogo drugih tekstura: penasti puderi, kremasti puderi, tonirana krema, kompakt puder. Ovi poslednji su omiljeni šminkerski alat za prekrivanje nesavšenosti.

Kompaktni puder obično bolje prekriva nego tečni puder, zahvaljujući svojoj gušćoj kremastoj teksturi. Kompaktni puderi mogu biti različitog sastava i svojstava: od onih koji su pogodni za suvu kožu, do kremastih pudera koji se suše u potpuno mat finiš (ovakvi puderi idealni su za masnu kožu). Nanose se sunđerom ili četkom.

Kozmetička industrija napreduje svakim danom. Kompaktni puderi nove generacije upijaju sebum, sadrže vodootporne pigmente i nude prirodan izgled uz kompletno pokrivanje koje traje, dok ugrađeni SPF, pruža dodatni sloj zaštite za sve tipove kože. Ovi proizvodi osmišljeni su da omoguće nanošenja tankih, ali nadogradljivih slojeva koji idealno pokrivaju kožu, bez osećaja težine ili ostavljanja neprivlačnih tragova.

Možete da ih nosite samostalno ili preko tečnog pudera, a najbolji kompaktni puderi dizajnirani su sa formulom koja eliminiše sjaj, pa nije neophodno dodavati ih često. Šminkeri kažu da je to jedan od omiljenih proizvoda can i buy Pregabalin in canada za pusto ostrvo pošto obavlja više where to buy modafinil singapore poslova odjednom!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *