DOLCE&GABBANA THE ONE GREY Pedeset nijansi sive Hrana za glavu

The One Grey je najnoviji miris koji se pridružuje porodici Dolce&Gabbana The One for Men. Moderan, elegantan i prepun šarma, otkriva novo lice The One muškarca, novo poglavlje i nezaboravnu novu interpretaciju parfemskog klasika The One for Men.
MIRIS
Toaletna i parfemska voda manifestuju ovaj duh kroz iznenađujuće suprotstavljanje kontrastnih nota i nove, neočekivane Eau de Toilette Intense. The One Grey je takođe fuzija suprotnosti u kojoj se aromatični kardamom meša sa zemljanim vetiverom. Kardamom otvara miris u kombinaciji sa gorkim citrusnim notama grejpfruta. Lavandin i vetiver napajaju srce mirisa, dok osnova otkriva prepoznatljivu senzualnost The One for Men sa toplim aromama duvana i elegantnog sivog drveta. Plemenita ambra pruža nov intenzitet, za blistav i neverovatno opojan kvalitet mirisa.
PAKOVANJE
Čiste geometrijske linije originalnog The One for Men mirisa prisutne su i u novoj bočica koja je sada izvedena u svežoj sivoj paleti. Čelično sivi stoper i mat srebrna kutija ukazuju na savremenu estetiku koja reflektuje snažan karakter samog mirisa.
REKLAMNA KAMPANJA
Britanski glumac Kit Harington ponovo je u ulozi The One muškarca u kampanji koju je na ulicama Napulja snimio Matteo Garrone. Okružen lokalnim življem na bučnoj pijaci na otvorenom, Kit je oličenje prirodne elegancije The One Grey dok pokazuje nov aspekt svog držanja – istovremeno animiran i prefinjen. Njegovu sofisticiranu privlačnost takođe su ovekovečila braća Morelli za štampanu kampanju.


Proizvodi