Duh velegrada – COLLECTION LIBRE SYNTHETIC DE CHANEL Šminka / Trendovi

Inspirisana gradskom panoramom i urbanim materijalima, Lucia Pica je želela da kolekcija koju kreira predstavlja jedinstveno iskustvo, povratak hipnotišućim tonovima i bojama metropole. Staklo, metal i guma kao inspiracija, transformišu se u neuobičajene nijanse i teksture a prirodni prelivi roze, koralni i crveni daju svež i veseo doprinos.

Ekskluzivna kreacija kolekcije ARCHITECTONIC paleta je senki inspirisana urbanim bojama koje pružaju očima arhitektonski precizan izgled. Harmonija sačinjena od pet nijansi, od matplave do metalik sive, obećava intenzitet i blistavost. Naizmenične mat i satenske boje odaju počast urbanim materijalima. Čim se nanesu, mat senke ostavljaju fascinantan magnetni utisak, dok satenske senke garantuju svetlucav metalik efekat. Potpuno inovativna, hibridna tekstura senki je istovremeno puder i krema. Ova ekskluzivna kreacija pruža dve mogućnosti nanošenja. Za prvu, najsvetlije senke se koriste kao podloga ili neposredno ispod arkada za osvetljavanje očiju, dok se najtamnije nanose na spoljašnje uglove očiju ili na kapak kako bi se intenzivirao rezultat šminke. Za drugu, dve ili tri senke se mešaju i nanose na kapak u vidu oreola.

Pigmentnom krem teksturom CALLIGRAPHIE DE CHANEL Hyperblack ajlajner je poput nijednog drugog. Predstavljen je u teglici sa aplikator četkicom čiji elastičan ukošeni vrh omogućava apsolutnu preciznost prilikom nanošenja. Njegova dugotrajna formula je otporna na vodu i vlažnost.

JOUES CONTRASTE Hyperfresh intenzivno roze rumenilo sa efektom zdravog sjaja, pruža svežu i laganu notu celoj kolekciji.

Usne su prelivene blistavim bojama zahvaljujući različitim ROUGE ALLURE ruževima u kolekciji. Crvena, roze i koralna se prepliću u skladnom plesu.

Tri laka za nokte uzdižu kreativnost na potpuno nov nivo. Formula obogaćena puderom ostavlja baršunast mat sloj na površini nokta.