Eliksir mladosti – serumi za negu lica Nega lica i tela

Serumi za lice sa intenzivnim delovanjem osmišljeni su tako da deluju veoma snažno i da se njihovi efekti vide gotovo trenutno. Potrebno je samo da odaberete pravi preparat u zavisnosti od potreba vaše kože. Ovo su naše preporuke:

COLLISTAR Nero Sublime® Serum za lice jedinstvene lagane crne teksture koja nestaje pri kontaktu sa kožom i pretvara se u pravi aktivator blistavog i mladalačkog izgleda. Pruža licu svežinu, trenutno popunjava sve bore i linije, a ten čini savršeno blistavim. Može da se koristi zajedno sa drugim Collistar kremama, ali je njegovo dejstvo savršeno i kada se koristi samostalno. Formulisan za intenzivno obnavljanje i detoksifikaciju, preporučuje se kada je koža, izložena negativnim spoljnim uticajima i toksinima, izgubila prirodnu blistavost.

METHODE JEANNE PIAUBERT LE SERUM UNIVERSEL – Bez obzira na godine, kao i na tip kože, serum za negu lica LE SERUM UNIVERSEL omogućava da koža bude lepa i podmlađena, a ten blistav i ujednačen. Formula je bazirana na konceptu ćelijske terapije zbog čega ovaj serum ublažava vidljivost finih linija i bora, poboljšava teksturu kože, skuplja pore i intenzivno hidrira kožu. Rezultat: Bore su manje vidljive, a koža postaje lepa, blistava i glatka.

Shiseido Bio Performance Lift Dynamic Serum sa lifting efektom za negu lica, utiče na čvrstinu kože, omogućava mladalački izgled, smanjuje vidljivost dubokih bora. Zahvaljujući kompleksu “Bio-Corrective” utiče na ćelije fibroblasta, poboljšava njihovu regeneraciju, kao i proizvodnju kolagena i elastina. Preporučuje se svima koji žele da koriguju opuštenu i suvu kožu, kao i kožu sa dubokim borama.


Proizvodi