ESCADA CELEBRATE LIFE U slavu života Parfemi

ESCADA CELEBRATE LIFE uliva ženama osećaj sreće, samopouzdanja, želju da budu što autentičnije i podseća ih da žive život punim plućima!

ESCADA predstavlja elegantnu, odvažnu ženu koja spontano osvetljava svet oko sebe. Pozitivna i puna života, ona je glamurozna ali sa merom, a njen stil je šarenolik i prepun optimizma. Kao drugo poglavlje u kolekciji CELEBRATE, ESCADA CELEBRATE LIFE savršeno se uklapa u prepoznatljive standarde brenda i modernu ženstvenost koja ga odlikuje.
Birajući sastojke koji će pomoći ženama da maksimalno iskoriste svaki dan, poznati parfimer Aurélien Guichard odlučio se za one koji se dovode u vezu sa osećanjima sreće i samopouzdanja. Mek i nežan cvetni buket sačinjen je od dva kultna sastojka u parfimerstvu: ruže i cveta pomorandže. Ovi elementi su izabrani da predstavljaju blistavu ženstvenost koja prevazilazi sve vremenske okvire. Šareni voćni koktel sadrži note kruške i ličija koje evociraju na veselu i mladalački ličnost, dok se u osnovi mirisa krije prefinjena nota ambre, slična treperavom velu, kao prirodnija i opuštenija interpretacija senzualnosti. Svi ovi sastojci su suptilno pomešani sa prijatnom aromom vanile i sandalovine koja pruža mirisu posebnu toplinu.
Lice mirisa i kampanje, koja odiše pozitivnom energijom po kojoj je ESCADA poznata, jeste Sofi Fahrman, švedska novinarka i modni reporter, koja se i sama trudi da maksimalno proživi svaki dan, bez obzira na izazove. Ponekad nam najviše radosti donose male stvari koje radimo punog srca. Poput njene zemljakinje Margarethe Ley, glavne dizajnerke i suosnivača ESCADE, Sofi je savršen primer snažne, samouverene žene koja zna kako da uživa u životu.
ESCADA CELEBRATE LIFE je novo poglavlje u kolekciji CELEBRATE i u pogledu bočice koja se nadovezuje na prethodni miris, Celebrate Now. Vitka i aerodinamična bočica je prefinjeno elegantna na način koji je svojstven samo ESCADI.
Život treba da se slavi i živi potpuno ispunjeno. Slavimo život u otkrivanju oni čarobih trenutaka u malim stvarima koje ispunjavaju našu svakodnevicu. ESCADA CELEBRATE LIFE poziva žene da žive u trenutku i otkriju slobodu koju pruža joie de vivre. Prepuna samopouzdanja, ESCADA žena odiše srećom i senzualnošću. Ovo su aspekti koji, za ESCADU, predstavljaju način na koji žene danas slave život.


Proizvodi