Esencija modernog muškarca ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum Parfemi

Kao univerzalni sinonim zavreme koje nema početak i kraj, ETERNITY Calvin Klein nastavlja svoju tradiciju predstavljanjem ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for men.
Prožet bezvremenim i senzualnim karakteristikama originalnogETERNITY Calvin Klein, novi miris je prva parfemska voda za muškarce i prviput da se lansira samo muški miris, modernizovana i osvežavajuća verzija kultnog ETERNITY.

Od lansiranja 1988, ETERNITY Calvin Klein je uspeo da,kroz svoje reklamne kampanje, održi aktuelnim vrednosti koje su ga proslavile – romantiku, ljubav, intimnost i posvećenost. Poput muškaraca koji balansiraju najrazličitije aspekte svojih života, ETERNITY Calvin Klein ne postoji samo u trenutku već zauvek, u trenucima koji se prostiru u večnost.

U kampanji za ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for men, portret Jake Gyllenhaala urađen je u crno-beloj tehnici, slika modernog muškarca čiji je izabrani miris snažan i sofisticiran poput njega. Tu je i kultna bočica blistavog zelenog sadržaja, smeštena na steni koju zapljuskuju divlji morski talasi, potvrda uzbudljive svežine mirisa. Reklamni spot počinje scenom crno-belih talasa koji se obrušavaju o stene, zatim se nastavlja porodičnom pričom koja prikazuje intimne, dragocene trenutke viđene kroz oči modernog oca.

Pored video i štampane reklame, ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for men ima i digitalnu kampanju, po prvi put sarađujući sa globalnim influenserima na lansiranju #FORALLETERNITY. Ova kampanja ih prikazuje u njihovim najrazličitijim ulogama – kao muževe, očeve i partnere, otkrivajući lične trenutke koji prevazilaze geografske i jezičke barijere dok zadiru u suštinu onoga što je moderan muškarac.

MIRIS

Sofisticiran i intenzivno muževan, ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for menzadržava prepoznatljivu fužer esenciju, ali sa dodatkom nove, moderne drvenaste notekoja obogaćuje kompoziciju. Kultni fužer je reinterpretiran notom žalfije koja pruža oštru svežinu. I dok čempres čini sredinu mirisa muževnom i senzualnom, akord antilop kože oslobađa elegantan i moćan drvenasti trag.

Olfaktorna porodica : fužer drvenasta
Parfimer: Pascal Gaurin

Gornje note: ozonske note, pamplezest, žalfija, jabuka
Srednje note: geranijum, čempres, oraščić, lavandin
Donje note: koren irisa, vetiver, sivi amber, cipriol, nota antilop kože


Proizvodi