FEMME FATALE Trendovi

Svaki dobar make up ima za cilj da istakne ono što je na vama najlepše i da u isto vreme sakrije one sitne nepravilnosti. A idealan make up ima za cilj da od vas napravi−fatalnu ženu! Zato, nema potrebe zadovoljiti se dobrim, kada možete izabrati idealno!

Kada je šminaka za oči u pitanju, jedan od sigurnih koraka ka tom putu jeste postizanje efekta „dima u očima“. Takozvana „smokey eyes“tehnika šminkanja definitivno je jedna od najpopularnijih vizažističkih tehnika ikad, a o njenojpopularnosti najbolje svedoče zvezde širom sveta koje već godinama ne odolevaju ovom trendu. Ako ipak želite biti fatalni, ali i drugačiji, opredelite se za varijantu „smokey eyes“ u zlatnim tonovima ili braon nijansama.

Između fatalne žene i crvenog karmina uvek je stajao znak jednakosti. Usne su simbol senzualnosti, a crveno boja strasti, tako da njihova fuzija uvek rezultira idealnim, zavodljivim spojem. Zato ne skrivajte svoje usne, već ih naglasite, negujte, uživajte u njima i pokažite ih svetu. Neka vaše usne budu jedan od razloga vaše samouverenosti, jer je upravo samouverenost jedan od uslova da se upišete u knjigu fatalnih.2