GUCCI GUILTY LOVE EDITION parfemi za za ekscentrične ljubavnike Parfemi / U fokusu

Još jedno poglavlje Gucci Guilty priče ima za temu slobodu i sve što ona pruža: Gucci Guilty Love Edition, dva nova mirisa ograničenog izdanja kreirana u čast godišnjice#ForeverGuilty koncepta. Posvećeni ekscentričnim ljubavnicima, novi Gucci Guilty mirisi debituju u vreme koje slavi savremenu ljubav i žene i muškarce koji izražavaju svoje veze na nekonvencionalne i autentične načine. Istovremeno istražujući muški i ženski pogled, ovi mirisi u smešteni u bočice osveženog dizajna: neprovidna pastelna zelena nijansa za Pour Homme, i retro prigušena roze za Pour Femme.

Gucci Guilty Love Edition Pour Homme
Živeć oslobođen svih očekivanja, Gucci Guilty Love Edition Pour Homme privlači jednaku pažnju kao pojedinac koji nosi miris. Ovaj nov i moderan aromatični, začinjeni zeleni fužer miris ima intenzivan duh koji karakterišu sveži začini, citrusi i zagonetna, aromatična muževna drva. Poigravajući se svežinom đumbira, prvobitno afričkog začina upadljivog i energičnog mirisa, voćni i iskričavi tonaliteti mirisa pojačani su akordom kumkvata i gornjim notama mandarine i roze bibera. Izbalansirana kombinacija lavande, geranijuma i ruzmarina spaja se u srcu mirisa, pružajući mu aromatični dodir. Sofisticirani pačuli i benzoin ulivaju senzualnu moć i dugotrajnost, dok vetiver predstavlja centralnu opojnu notu u ovoj modernoj muževnoj kreaciji.

Gucci Guilty Love Edition Pour Femme
Kao što ljubavnici definišu svoju vezu, tako iznenađujuće note Gucci Guilty Love Edition Pour Femme blistaju i varniče, instinktivno se stapajući u jedno. Ovaj novi miris – osvežena orijentalno cvetna voćna kiprasta kreacija – odaje priznanje starinskom karakteru narcisa. Otvarajući se providnom i kristalno zelenom svežinom bergamota, grejpfruta i vodenog akorda, akord narcisa je uzdignut na viši nivo kiselkastim notama maline. Ljubičica i Sambac jasmin dopunjuju cvetni kvalitet kompozicije. Ova slojevita kreacija pojačana je vazdušastom osnovom sačinjenom od mošusa, sofisticirane prizme od pačulija koja pruža belu mekoću, i intenzivnim notama mineralne ambre.

Kampanja
Definišući svoju jedinstvenu vezu, protagonisti Jared Leto i Lana Del Rey ponovo su zajedno u tipično američkom okruženju perionice veša. Snimljeni objektivom fotografa Glena Luchforda, ovi nesputani ljubavnici uživaju oslobođeni društvenih ograničenja, sa mirisima postavljenim jedan pored drugog u ovom neobičnom okruženju.

Pakovanje
Prenoseći poruku nove olfaktorne priče, dizajn bočica za Gucci Guilty Love Edition reflektuje viziju #ForeverGuilty. Izrađene od istog teškog stakla kao originalne Gucci Guiltybočice, ove nove interpretacije osvežene su u intenzivno zelenoj i maglovitoj roze nijansi, obe kao podsetnik na davno prošla vremena, i upakovane u kutije istih boja. Polu neprovidne i polu glazirane, imaju blistavi efekat koji otkriva mirise unutra, dok njihove stopere odlikuju istovetne ali intenzivnije nijanse, sa srebrnim logoima i prepoznatljivim isprepletanim slovima ’G’.


Proizvodi