Hajdemo u planine – nega na skijanju Nega lica i tela

„Pleti šalove, šarene kapice, tople džempere i vunene rukavice. Hajdemo u planine – jer tamo nema zime!“ čuveni je hit „Bijelog dugmeta“ koji se i dan-danas ori u mnogim kafanama od Vardara pa do Triglava. Curice, dečaci, studenti, đaci i milicajci hrlili su na planine i učili da skijaju, pri tom naučivši još nešto – da na planini i te kako ima zime! Zato, pored tople garderobe i dobre zimske opreme, prilikom odlaska na planine moramo dodatno da se opremimo odgovarajućom skijaškom kozmetikom. Ne zahteva samo leto posebnu negu i održavanje kože i tena, već to isto čini i najbelje godišnje doba! I zima uzima svoj danak. Naime, zbog velikih nadmorskih visina na kojima se nalaze skijališta treba se opremiti kremom za sunčanje sa UV zaštitom i svakodnevno njom tretirati lice, kao prilikom odlaska na plažu! Kreme ne samo da će štititi kožu od nepoželjnog zračenja, već će je i hidrirati i održavati svežinu koju loši vremenski uslovi mogu da naruše.

 

Takođe, adekvatna kozmetika zaštitiće kožu i od vetra koji je u zimskim danima veliki neprijatelj lica i kože. Pored krema, na skijanje uvek sa sobom treba nositi i hidrirajući balzam za usne, pa će dnevna skijaška nega biti upotpunjena! A uz čuturicu rakije koja će vas zagrejati kada se živa na termometru spusti ispod nule, spremni ste da uhvatite žičaru i ka najvišem vrhu!
Kada se uveče vratite u toplinu doma, ponovo posvetite malo vremena svojoj koži, i to će vam se isplatiti! Jer, osim dnevne, postoji i noćna skijaška kozmetika za regeneraciju kože nakon dana provedenog na snegu i vetru. Nakon što koža upije i ovu regenerativnu kremu, spremni ste da ujutru ponovo obujete gojzerice, stavite skije i da zajezdite padinama, bez bojazni za svoj izgled posle snežne avanture! Tačnije, ako se adekvatno negujete, možete izgledati još bolje i svežije!


Proizvodi