HUGO REVERSED: Obrnite život naglavačke Parfemi

Promenite navike. Prihvatite neočekivano. Okrenite rutinu naglavačke. Predstavljamo vam HUGO Reversed, antidot predvidljivosti. Izazivajući vas da se izrazite i rizikujete, HUGO vas poziva da otkrijete više, da shvatite da ne postoji autokarta za život. Zato radite ono što želite. Danas.
U novom digitalnom filmu koji prati muzika francuskog elektronskog dueta JUSTICE, HUGO Reversed je sinonim za prilike koje vam se ukazuju kada odlučite da malo prodrmate stvari. Da okrenete život naopačke, šta god to značilo za vas: puštanje muzike na DJ podijumu, voženja skejta, otkrivanje skrivenog talenta, prepuštanje novoj strasti. Zato što se nećete sećati kada ste izgovorili ’ne, hvala’ na zagonetan poziv. Ili odlučili da uradite istu stvar koju uvek radite. Ali će te zato sećate svih trenutaka kada ste odgovorili sa ’da’, kada ste upoznali nove ljude, otkrili nove mogućnosti i stvorili nezaboravne uspomene. Vreme je da izađete iz svojih ustaljenih okvira, da definišete život po sopstvenim pravilima. Samo za vas. Zato što #YourTimeIsNow.
Kao osvežavajuća verzija HUGO mirisa, novi HUGO Reversed vas podstiče da izvrnete sve na naličje. Sa svakim nanošenjem, HUGO Reversed počinje energičnim naletom kalabrijskog bergamota koji raspaljuje čula, dok vas oštra nota grejpfruta izaziva da krenete u potpuno novom pravcu. U srcu mirisa, opojni Pamplewood® se kombinuje sa esencijom ruzmarina, kao dodatni podstrek da preokrenete stvari naglavačke. Pri dnu, rashlađeni haićanski vetiver ističe urbanu muževnost mirisa. Kao predstavnik prilika koje su vam na dohvat ruke, inspiriše vas i ispunjava samopouzdanjem koje vam je potrebno kako biste krenuli napred.
Dizajn bočice u koju je smešten HUGO Reversed je minimalistička verzija kultne pljoske – koja je nepromenjena već 20 godina – i ima isti obrnuti logo koji je prisutan kod modnih kolekcija. Ovo je odraz urbanog stila HUGO odeće, ali i estetski podsetnik da prihvatite neočekivano.
Vreme je da promenite svoj pogled na svet. Šta čekate?


Proizvodi