maskara-za-volumen-trepavica Parfemi

Ovog proleća, HUGO predstavlja novi parfem za strastvene, odvažne žene koje stoje na čelu nove generacije koja sve radi na sebi svojstven način i živi u skladu sa devizom „osmisli sebe“.

Žena koja je poslužila kao inspiracija za ovaj miris diktira trendove, ona je predvodnica pre nego pratilja, unosi strast u sve svoje poduhvate. Inventivna do srži, njena dinamika inspiriše sve koji je okružuju. Ovo je žena koja se hrabro hvata u koštac sa životom i rado prihvata sve što on može da ponudi. Originalnost je sve; iznenađenje je sve. Ona je pionirka: jedinstvena u karakteru, stilu i parfemu koji je prati kroz život. Drugi se trude da joj budu slični. Parfem je ono po čemu je prepoznatljiva. Želi da njime podstiče radoznalost i hrani maštu. Postoji samo jedan miris za ovu sasvim individualnu ženu – HUGO Woman – mirisna inovacija koja joj omogućava da ga nosi na sopstveni način.

HUGO Woman je voćni i cvetni miris, nekonvencionalan i pomalo dečački, koji kombinuje neočekivane prirodne sastojke i potpuno inovativne molekule. Miris je kontrast tonova i osećaja, spoj tradicionalnih ženstvenih i neočekivanih muževnih nota koje redefinišu ideju o mirisima za žene i reflektuju minimalistički glamur svojstven za HUGO.

Zrela kupina i iskričava italijanska mandarina smešteni su naspram zelene planinske svežine crvene trave sa Himalaja. Vrh mirisa odražava avanturu i izazov novih doživljaja. Jasmin sambak i plišana crna šljiva prepliću se sa zagonetnom elegancijom irisa i začinjenim intenzitetom indijskog crnog čaja koji pruža mirisu neočekivani dečački obrt. Srce HUGO Woman mirisa je primamljiva mešavina opojne ženstvenosti i muževne intrige. Note u osnovi mirisa su pravo otkrovenje: začarana drva u kojima je iskričava sandalovina prožeta kedrom i zagrejana ženstvenim amberom. Rezultat je upečatljiv: osnova je prefinjeno bogata, kremasta i potentna, savremeno suva i otmena.

Lice HUGO Woman je danska manekenka Freja Beha Erichsen poznata po svojoj lepoti i stilu. „Svoju individualnost možete da iskažete mirisom, naročito kada isti parfem drugačije miriše na svakoj osobi. To mi se sviđa,“ kaže ona. „Prilagođava se vašoj ličnosti. HUGO Woman me podseća na moto jedne prijateljice: ’Stavi svoju „Da“ kapu!’ Treba da prigrlite život i radite stvari na svoj način!“