Igra na sreću Parfemi

ŠANSA NE NASTAJE SAMA PO SEBI.
VI JE STVARATE.

Sve počinje treperenjem u vazduhu. Čudan osećaj – nepredvidiv i prolazan. Čim ga osetite, sve se menja. Ubrzavaju se otkucaju vašeg srca. Osmeh se javlja na vašim usnama. Noge počinju da plešu, kao da se spremaju da polete.

Šansa je vihor. Trenutak koji se ne propušta. I čuva u zagrljaju.

Međutim, šansa kod CHANEL-a nije samo slučajnost. Ovde njenih pet slova imaju poseban značaj. Svakako zato što se dva imena samo neznatno razlikuju, stvarajući fonetski afinitet koji ostavlja utisak da pripadaju istoj porodici. Gospođica Chanel je često znala da kaže da se šansa ukazuje samo onima koji znaju da je prepoznaju, doneta naletom optimizma.

Proslavljajući 12 godina uz CHANEL, CHANCE miris je vesela olfaktorna nota koja je bila izvor inspiracije za Laboratorija mirisa ovog brenda. Njegov neočekivani akord je uticao na stvaranje dve druge interpretacije. Posle CHANCE EAU FRAÎCHE i CHANCE EAU TENDRE, CHANEL otkriva novu verziju svog srećnog mirisa, energetski napitak koji pruža fantastičan podsticaj: CHANCE EAU VIVE.

CHANCE EAU VIVE
ENERGETSKA SENZACIJA

Kao najnoviji u kolekciji CHANCE mirisa, CHANCE EAU VIVE je prva interpretacija koju je parfimer Olivier Polge kreirao sa CHANEL Laboratorijom mirisa.

Kreacija koja podstiče, poput intenzivne energije koja pokreće sve one rođene pod srećnom zvezdom. Vitalnost koja nije prolazna, već predstavlja izvor beskrajne dinamike.

CHANCE EAU VIVE je koncentracija energije koja se preliva već od prve sekunde. Grejpfrut, već prisutan u prvom CHANCE mirisu, donosi iznenađujući nagoveštaj gorčine. Iako uglavnom kratkovečan, ovde se stapa sa kožom i kao da pulsira akordom grejpfruta i crvene pomorandže. Citrusne voćke momentalno nameću svež i energičan ton mirisa. Svoja lica postepeno otkrivaju jasmin i beli mošusi koji imaju ključnu ulogu u CHANCE porodici; zatim se miris svežeg vetivera hvata u koštac sa akordom kedra i irisa, poput dalekog odjeka grejpfruta. CHANCE EAU VIVE vas ispunjava energijom, revitalizuje i podstiče želju. Ako šansa neće sama da vam se ukaže, onda jednostavno morate da je potražite…

CHANCE
MANIFEST OPTIMIZMA

CHANCE miris, koji je 2003. kreirao Jacques Polge zajedno sa CHANEL Laboratorijom mirisa, predstavlja pravo iznenađenje. Odstupajući od ustaljenih normi, ova olfaktorna pesma gaji neočekivana osećanja. Prvo se otkriva prolazni utisak. Erupcija. Podrhtavanje roza bibera privlači vašu pažnju. Ukazuje se sazvežđe jasmina, zumbula, irisa i mošusnih oblaka, za koji sledi sofisticirani ćilibarski pačuli, mek i smirujući, koji teče formulom i dodiruje kožu poput nežne, utešne ruke. Tada počinje povorka olfaktornih iznenađenja. Lepršanje koje vam pruža osećaj lakoće, kao kada vam se slučajno ukaže šansa. Muzika se vremenom razvija. Naizmenično cvetan, drvenast, začinjen i mošusni, CHANCE miris se razmeće blistavim osmehom, tako da uživate u svakoj sekundi kao da je najbolja u vašem životu. Pravi manifest optimizma.

CHANCE EAU FRAÎCHE
NALET SREĆE

Kao prvi izdanak CHANCE mirisa, koji je 2007. kreirao Jacques Polge zajedno sa CHANEL Laboratorijom mirisa, ova interpretacija podseća na vrtoglav skok u vodu koji iznenađuje čula svojom intenzivnom svežinom.

Sasvim prirodno, novi miris ima iste glavne akorde kao i njegov prethodnik, ali postavlja svežinu u srce svoje melodije. Eksplozija citrusa koja preliva jasmin i mošus novom bojom. Već prisutan kao nagoveštaj u prvoj formuli, astringentni kvalitet citrona može da se oseti prilikom nanošenja, privlačeći vas svojim obiljem citrusne kore iz koje isijava nova vrsta blistavosti. Dok pulsiranje jasmina i pamučnih mošusa omekša citron, na scenu stupa akord suve tikovine. Drvenasta nota snažnog karaktera odaje počast onima koji su spremni na rizik i grabe svaku šansu koja im se ukaže. CHANCE EAU FRAÎCHE golica kožu. Drhtaj sreće, poput mehurića vode koji moliju kožu i dižu se na površinu…

CHANCE EAU TENDRE
NEŽNA ČAURA

Kreiran 2010. u saradnji Jacquesa Polgea i CHANEL Laboratorije mirisa, CHANCE EAU TENDRE je miris za sanjare. Miris stvoren kao sanjarenje, zato što šansa zaista ima moć da promeni sudbinu. Interpretacija koja ispunjava dušu, autentična izjava mekoće koja veruje u bolje sutra.

Sa EAU TENDRE, CHANCE pokazuje novo lice. Lice koje je još delikatnije, ali podjednako elegantno. Džemper od kašmira u koji volite da se ušuškate. Mekani šal koji smiruje čula. Voćni akord je dodat srcu od jasmina i belih mošusa, dok sladak grejpfrut i dunja omekšavaju formulu. Uvek meki i prijatni mošusi funkcionišu kao simfonija, smeštajući šansu u ljupku, zaštitnu čauru. Ženstven i prefinjen miris zbog kojeg želite da se prepustite nežnosti.