Igrajmo fudbal zajedno Parfemi

BOSS Parfums najavljuje svoju kampanju za 2018 posvećenu fudbalu, sa osvrtom na individualne priče globalno poznatih igrača Juliana Draxlera, Philippea Coutinha, Harryija Kanea i Alvara Morate. Levo krilo. Napadač sredine terena. Napadač. Centarfor. Četiri ključne pozicije u fudbalu, četvorica vrhunskih igrača, četiri muškarca koja znaju šta znači biti Muškarac današnjice. Ovo su muškarci koji ostvaruju svoje snove tako što ostaju verni sebi. Uvek i u svakoj prilici, uprkos svemu.

Posvećena fudbalu, nova dvogodišnja BOSS Parfums kampanja istražuje načine na koji svaki igrač prenosi vrednosti sa terena u stvarni svet. Inspirisani njihovim integritetom, strašću i odanošću, fanovi će osetiti potrebu da i sami teže ka boljem, da budu najbolji što mogu, ujedinjeni zajedno.

Kroz priče Draxlera, Coutinha, Kanea i Morate, fanovi će otkriti da su njihovi stavovi i vrednosti sastavni deo njihovog uspeha. Požrtvovano i odlučno, prešli su dug put od uličnih igara iz detinjstva do stadijuma na kojima danas igraju za milione fanova širom sveta. Bez obzira na ekipu s kojom igraju, njihovo poštovanje za saigrače čini fudbal sportom bez premca. Osvrčući se na značaj ovoga, kampanja će se fokusirati na njihove vrednosti i kako ih primenjuju u svakodnevnom životu. Uspeh na terenu ih čini ikonama, ali ih njihovo ponašanje van terena pretvara u uzore.

Reklamni spot je snimio reditelj Terence Neale, dok su fotografije delo Vincenta Floureta: obojica pripovedaju inspirativnu priču o uspehu, timskom radu i posvećenosti, ključnim sastojcima za pobedu u igri zvanoj fudbal.

BOSS BOTTLED UNITED MIRIS

U čast nove kampanje, BOSS Parfums predstavlja BOSS BOTTLED UNITED, novi miris ograničenog izdanja. Namenjen muškarcima koji se kreću kroz život rukovođeni strašću, odanošću i integritetom, miris kombinuje oštrinu otvorenih prostranstava sa urbanom toplinom, uz nezaustavljiv osećaj svežine koji donose originalni BOSS BOTTLED sastojci. Miris se otvara aromom južnoafričke biljke buču koja, zajedno sa crvenom pomorandžom, pruža oštru citrusnu notu. Kombinacija dve vrste nane i irisa uliva vedrinu srcu mirisa, dok vetiver, pačuli i kašmiran unose dah tople drvenaste elegancije. Smešten u bočicu srebrne boje, miris deluje kao fizički podsetnik na zaslužene trofeje koje igrači dobijaju za vrhunsku igru.