Imperija lepote: Naj Oleari Imperija lepote

Šminka italijanskog brenda Naj Oleari od ove jeseni ponovo će se pojaviti u odabranim Jasmin parfimerijama! Naj Oleari Beauty je spremna da se vrati i ispriča svoju novu priču, uz podršku nasleđa koje je sinonim za kvalitet, dizajn i sve što simbolizuje pojam Made in Italy. Kao kompanija, EuroItalia je želela da oživi brend, pružajući mu novi kvalitet i dizajn u modernom i savremenom tonu. Nova linija, sačinjena od 45 različitih proizvoda sa 188 artikala, nastala je u saradnji sa vrhunskim profesionalcima. Naj Oleari Beauty će biti obnovljena u svakom smislu: od dizajna proizvoda do pojedinačnih komponenti i pakovanja; od formula do boja i mirisa. Pristup je osmišljen da šminku učini zabavnom, jednostavnom za upotrebu i pristupačnom svima pod parolom Made in Italy.
Naj Oleari je voljeni italijanski brend – tvorac tkanina originalnih dezena koje su mu od samog početka donele slavu u Italiji i šire, da bi zatim ovaj brend postao planetarno popularan 80-ih godina prošlog veka. Ne samo da su se tkanine koristile za izradu haljina, nego i za modne detalje kao što su tašne, novčanici i kišobrani. Obojene tkanine i oblici inspirisani prirodom primenjivali su se na sve vrste predmeta, pa i na šminku i parfeme. Na stotine proizvoda ukrašeno je na maštovite i skladne načine, korišćenjem aktuelnih boja u hiljadu nijansi.

Naj Oleari je kreirao brojne simbole koji su postali kultni naročito za generacije mladih koje su 80-ih živele u urbanim sredinama i bile opsednute dizajnerskim etiketama. Dizajn je uvek bio snaga ovog brenda. Elegancija, dobar ukus i jednostavnost – sjedinjeni u stvaranju brojnih predmeta želje. Cvetovi, leptiri, mali geometrijski oblici koji vise u prostoru, kristali, latice, slonovi, svi su naslikani i stilizovani korišćenjem savremene figurativne umetnosti, ali inspirisani stvarnim svetom. Simboli iscrtani na apstraktnim pozadinama – krugovi, piramide, spirale, životinje i lišće. Apstraktni ekspresionizam i nova figurativna umetnost za uglavnom cvetne dezene. Naj Oleari je brend koji se izdvaja od ostalih i ima veoma jasan identitet na tržištu. On je fenomen nastao i kreiran u Italiji koji govori o lepoti pejzaža, očuvanoj prirodi, nadi u svet i budućnost.
Kreatori linije Naj Oleari Beauty želeli su da prihvate dupli izazov i da se obrate dvema ciljnim grupama: osobama koje su koristile brend 80-ih ali i novim generacijama milenijalaca, pripovedajući im novu priču dok su istovremeno proširivali postojeću. Naj Oleari Beauty će evocirati misli i trenutke iz prošlosti, ali projektovane u budućnost; uspomene, ali kao polazne tačke za nove priče koje održavaju u životu duh brenda: veseo, zabavan, raznobojan, svež, elegantan, svetlucav, ženstven, kreativan…
Naj Oleari Beauty je brend u vlasništvu italijanske kompanije EuroItalia, globalnog lidera poznatog po pretvaranju modnog dizajna u luksuzne proizvode sa oznakom Made in Italy – parfeme i kozmetiku koji su ispred trendova zahvaljujući istraživanju i inovaciji koji rezultiraju – kvalitetom.
Aktuelna kolekcija Shine Vibes od Naj Oleari Beauty je inspirisana festivalom Coachella, jednim od najpoznatijih muzičkih festivala u svet. Zapravo, festival jer pravi društveni događaj koji spaja muzičke i modne entuzijaste, blogere, osobe od uticaja i poznate umetnike koji plešu i zabavljaju se pod kalifornijskim suncem.