IN LOVE WITH YOU i STRONGER WITH YOU Parfemi

Giorgio Armani je 1981. osmislio i kreirao Emporio Armani kao energičan urbani brend prožet pozitivnošću, mladalačkom energijom i slobodom – eksperimentalniju verziju Armanijevog stila. On danas predstavlja liniju proizvoda za žene i muškarce koji punim plućima uživaju u životu, stvaranju i ljubavi.
Emporio Armani je 2017. kreirao mirisni duet Because It’s You za žene i Stronger With You za muškarce kako bi preneo ovu poruku i započeo ljubavni dijalog pretočen u seriju internet videa nazvanih „Together Stronger”. Matilda Lutz kao Laura i James Jagger kao Paul glume mladi par koji zaigrano propituje svoju ljubav, sa mirisima kao vernim pratiocima u svim avanturama.
U drugoj sezoni, predstavljenoj 2018., Laura i Paul neustrašivo pokazuju snagu svoje ljubavi u svim životnim trenucima.
Priča se nastavlja 2019. uz dva nova mirisa: ženstveni In Love With You i nešto intenzivniju verziju muževnog mirisa Stronger With You Intensely. Njihova priča je prikazana u trećoj sezoni serije „Together Stronger”, koju je do sada pogledalo više od osam miliona ljudi.

JEDNAKE BOČICE U JOŠ ZAVODLJIVIJIM NIJANSAMA
Čiste linije i oblici i dalje su temelj dizajna očica mirisnih dueta brenda Emporio Armani. Jednostavnost priziva upečatljivu senzualnost, dok umetnički oblikovane oble linije istovremeno podsećaju na muška ramena i ženske bokove.Zaobljeni metalni čep na bočici oba mirisa je još jedan element koji priziva suptilnu eleganciju. Ispod njega se kriju dva prstena isprepletena poput zagrljenih tela, simbolišući povezanost i bezuslovnu ljubav.
Bočice su iste kao i njihovo originalno izdanje iz 2017., ali mirise krasi raskošnija boja. Šampanjac ružičasta nijansa otelotvoruje savremeni šarm mirisa In love With You, dok boja dugo odležanog konjaka savršeno odražava intenzivnu dubinu mirisa Stronger With You Intensely.

NOVI MIRISNI DUET
In Love With You kreirala je Anne Flipo (IFF) kao sasvim novi ženski miris. Senzualan, ženstven i odvažan, zasnovan na neuobičajenoj kombinaciji mirisnih sirovina: sočna višnja, izuzetno ženstveni apsolut jasmina sambaca prožet akordima jantara i ruma, koji naglašavaju eleganciju i daju mu neočekivanu i urbanu notu.
Stronger With You Intensely kreirao je Cécile Matton (MANE) kao upečatljivo muževan, vibrantan i odvažan miris. Gornje note esencije ružičastog papra stapaju se sa esencijom vanile i drvenastim baznim notama jantara kao intenzivnija interpretacija originala, čiju eleganciju i mladalačku bezbrižnost prenose note lavande i kadulje u samom srcu mirisa.
Jedinstven i savremen mirisni duet priziva intenzivnu i apsolutnu ljubav, odražavajući neodoljiv životni stil koji odiše modernošću i prirodnošću. Baš poput zaljubljenog para iz videa,ovi mirisi se međusobno privlače i povezuju nevidljivim nitima.


Proizvodi