Instant šik – kako do savršenstva uz pomoć nekoliko trikova? U fokusu

Decembar bez sumlje zna da bude čaroban mesec, ali ruku na srce za njega treba imati kondicije. U decembru se nekako sve skupi – kuvanje, čišćenje, pranje, druženje, izlasci, šoping, darivanje, sankanje, rođendani, slave, a na kraju meseca doček Nove godine kada treba da plenite izgledom i dobrim raspoloženjem. Činenica je da nakon mnogobrojnih obaveza i maratonskog uživanja u druženju, izlascima, hrani i piću, nije se baš tako jednostavno preobraziti u zvezdu najlepše i najluđe noći u godini. Naravno, sve se to još više zakomplikuje ako veći deo Stare godine provedete u pripremanju hrane za doček ili na radnome mestu za računarom. Na sreću, za sve ima leka.

Verovali ili ne, u poslednji čas, na sam dan dočeka, možete obnoviti životnu energiju, izgubiti na težini i učvrstiti telo, osvežiti i prolepšati svoje lice. Za sve dame koje ovog decembra nisu imale vremena da posete, kozmetičara, fitnes trenera, masera, ili pedikira savetujemo da se posluže malim trikovima i povratite osmeh na lice, zategnu telo i isprobaju instant šik kozmetiku.
Na dan dočeka jedite dosta voća, a ako želite da izgubiti kilogram ili dva tog 31. decembra pronađite vremena za odlazak u saunu. Bolji efekat imaćete ako pre saune odvojite sat vremena za trčanje ili sobni bicikl. Zamolite prijateljicu da vas ofarba, a kosu pokupite u nestašnu punđu. Nokte premažite crvenim lakom i već sada možete da prestanete da brinete kako ćete na party stići “sledeće godine” jer od nedavno postoji i kozmetika koja će vam omogućiti da za 10 minuta postignete makimalni učinak i zablistate u novogodišnjoj noći. Potrebno je samo da na vreme kupite sve one čarobne stvarčice
Pre odlaska u najluđu novogodišnju noć, prošetajte malo na svežem vazduhu, prepustite se čarima tople kupke u koju ste stavili malo meda i dvadesetak kapi eteričnog ulja nane, ruzmarina ili bosiljka. Obucite nešto u čemu ćete se osećati prijatno, a ipak seksi. Za samouveren i glamurozan nastup namirišite se nekim luksuznim parfemom i ćiribu, ćiriba vi ste spremni da zakoračite u sve ono što će Vam doneti Nova godina.