Intenzivne emocije – Dolce&Gabbana INTENSO Parfemi

Dve decenije prošle su od lansiranja „Pour Homme“, prvog Dolce&Gabbana parfema za muškarce, personifikacije elegantnog i treperavog stila. Danas, Domenico Dolce i Stefano Gabbana predstavljaju modernu reinterpretaciju ovog muškarca, ističući njegov karakter i intenzitet kroz novi miris „Intenso“.
„Intenso“ je čist instinkt, moć emocije koja slobodno dolazi do izražaja. Predstavlja snagu odlučnog muškarca, sa srcem koje kuca u duhu tradicije, ali ipak uživa u modernom svetu.„Intenso“ je drvenasto aromatični miris koji se otkriva blistavim vodenim notama i zelenim akcentima bosiljka i lavande. Njegovu izrazitu privlačnost definiše potpuno novo otkriće u olfaktornom svetu: akord moepel, koji je specijalnom tehnolgijom dobijen iz cvetova i listova mlečnog drveta. Akord moepel pruža osobenost srcu i osnovi mirisa, obavijajući njegove luksuzne akcente balsamika, meda i cveća. Muževnost mirisa dodatno određuju meke, suve note apsolutnih esencija sena i mekinja. Intenzitet i snaga potiču iz upečatljive kombinacije laudanuma, sandalovine i čempresa. Kontrast svežine, toplote i bogatstva koji upotpunjuje kompoziciju mirisa i ističe njegov drvenasti šarm.

Slide 1
„Intenso“ je elegantan i čist. On je ikonični potpis savremenog muškarca. Irski glumac Kolin Farel izabran je za lice „Intenso“ mirisa. „Kolin oličava sve aspekte Intenso muškarca. Njegov telesni izgled privlači pažnju, a njegov pogled je prodoran i pun života. Kao glumac i muškarac, on savršeno predstavlja snagu, nežnost i privlačnost, kvalitete koje smo tražili u muškarcu koji će biti lice našeg novog mirisa“, kaže Domenico Dolce.


Proizvodi