Izaberite odgovarajući serum za kožu vašeg lica Nega lica i tela

Zašto nikada nije prerano ni prekasno započeti sa korišćenjem seruma?
Ne postoji kratko i jedinstveno rešenje koje objašnjava negu kože. Može biti teško pronaći pravi proizvod za negu lica s obzirom na odluku o tome koji su sastojci najbolji za određeni tip kože ili koji serum bi trebalo odabrati.
Ali sa sigurnošću znamo da zastareli mit, o tome kako nam nije potrebna temeljna rutina u nezi kože sve dok ne primetimo znakove starenja, nije istinit. Gledište brenda Lancôme na to jeste da nikada nije prerano započeti sa investiranjem u negu kože! Započnite saprimenom dobrih navika, kao što je uključivanje našeg najpoznatijeg seruma protiv starenja kože Advanced Génifique u vašu rutinu, pre nego što uđete u svoje tridesete godine života.

Najbolja rutina nege kože za vašu kožu lica u 20-im godinama

U 20-im godinama, prolazite kroz razdoblje u kojem je koža pod uticajem hormona i sklona aknama kroz tinejdžersko doba, pojava bora tada još nije započela, a linije i tamne mrlje su retke. Koža ima sposobnost obnavljanja nakon naporne noći samim umivanjem hladnom vodom. Iako je vreme na vašoj strani, to su godine u kojima započinjete razvoj svoje karijere i svog života uopšteno – nivo stresa koji proživljavate je poprilično visok i vaš raspored je znatno užurban. San – koji je ključan za obnavljanje vaše kože – nije nešto na šta mislite da se isplati potrošiti vreme.

Važno jeznati osnove efektivne rutine nege kože lica: čišćenje, nanošenje seruma za kožu lica i hidriranje kože lica dva puta dnevno sa odabranim pravim proizvodima za negu kože lica. Još uvek ste uvereni u to da ste premladi za sve to? Nije nužno da nanosite hidratantni serum svaki dan. Serumi za kožu lica koži pružaju hidrataciju i blistavost kada je koži to potrebno. Provodite li puno vremena na poslu ili u noćnim izlascima? Lancôme donosi rešenje koje će vam pomoći: serum za kožu lica Advanced Génifique.

Zašto se koža lica menja u vašim 30-im?

Tridesete možda jesu nove dvadesete, ali većina žena primećuje prve znakove starenja nakon ulaska u prvih par godina nove decenije. Kako se usporava proces obnove ćelija kože, linije i bore postaju vidljivije, sunce više oštećuje Vašu kožu i izgled “umornih očiju” postaje sve učestaliji. Takođe, proizvodnja kolagena i elastina se smanjuje i koža lica gubi izgled punoće i počinje da se opušta, dok gubitak vlažnosti ostavlja izgled suve kože. Koža lica se stanjuje i gubi svoj prirodni sjaj i izgleda jednolično i umorno.

Kako tretirati promene na koži i uticati na smanjenje bora?
Kultni proizvod za rane znakove starenja: Serum za kožu lica Advanced Génifique

Korak 1 – Vraćanje mladolikeblistavosti kože: serum protiv starenja kože lica Advanced Génifique utiče na znakove ranog starenja od samog početka, gubitka blistavosti do neujednačenosti teksture kože lica. Poboljšava izgled površine kože uz pomoć frakcija probiotika i prebiotika u svakoj svojoj kapi, tako da koža izgleda mlađe i blistavije u razdoblju od 7 dana*. Potrebno je naneti nekoliko kapi nakon čišćenja kože lica (njegovo automatsko izbacivanje kapi pruža odgovarajuću količinu seruma), dva puta dnevno na kožu lica i vrata. Lagana tekstura koja ne masti kožu lica idealna je za mlađu kožu koja nije spremna za bogatije i teže teksture.
* Kliničko istraživanje i procena na 34 žena
Vidljivo su poboljšani svi vidljivi znakovi starenja**:
– Blistavost + 52%
– Tekstura kože + 57%
– Otpornost kože + 49%
– Elastičnost kože + 50%
– Čvrstoća + 48%
– Fine linije – 42%
– Bore -46%
– Čistoća kože + 47%
– Ujednačen ton kože + 42%
* Kliničko istraživanje i procena na 34 žena
**Rezultati testiranja od strane stručnjaka nakon 8 nedelja na 34 žene

Serum za kožu lica za dane kada je koži potreban SOS tretman: Advanced Génifique Sensitive

Koža lica se menja na dnevnoj bazi i ponekad je najveća briga usmerena na to kakav je osećaj kože na dodir, a najmanje na znakove starenja. Stres, prehrana, zagađenje, vremenski uslovi i manjak sna (između ostalih faktora) doprinose tome da je koža lica zategnuta, suva, crvena i osetljiva. Za takve dane, vreme je da se klasični serum za kožu lica Advanced Génifique zameni za negujući serum za osetljivu kožu lica- Advanced Génifique Sensitive kao sastavni deo nege kože lica pre spavanja. Obogaćen probiotičkim frakcijama i antioksidansima kao što su ferulinska kiselina i vitamin E, Advanced Génifique Sensitive serum za kožu lica pomaže u nezi osetljive kože i preventivnom delovanju.

Advanced Génifique Maska za kožu lica: Za vreme kada je koži lica potrebna dodatna nega

Otkrijte sve faktore koje poboljšava maska Advanced Génifique Hydrogel Melting Masksvojim svežim efektom. Za postizanje spa doživljaja kod kuće, nanesite ohlađenu masku na kožu lica i odstranite je nakon 30 minuta. Maska kombinuje formulu Advanced Génifique seruma i teksturu hidrogela koji prijanja uz kožu, hidrirajući je i vraćajući joj blistavost.

Za negu područja oko očiju: serum za područje oko očiju Génifique Light Pearl ili krema Génifique Yeux koja uskoro dolazi!

Serum za područje oko očiju Advanced Génifique Light Pearl komplementaran je serumu za negu kože lica Advanced Génifique. Ovaj serum za negu područja oko očiju doprinosi blistavosti i hidrira pomoću preciznog masažnog aplikatora, koji takođe pomaže u dosezanju svih uglova i u nezi tamnih kolutova ispod očiju i znakova umora.

Novi Advanced Génifique Yeux koji uskoro dolazi na Jasmin.rs obogaćen je jedinstvenim kompleksom od 7 prebiotičkih i probiotičkih frakcija odabranih zbog njihovog komplementarnog delovanja na mikrobiom kože i njegovu okolinu u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom, derivatom vitamina C (vitamin CG) i mešavinom aktivnih sastojaka posebno delotvornih na području kontura očiju.
Ova negujuća krema za mladoliki izgled kože i posvetljavanje tamnih kolutova kreirana je sa naukom o mikrobiomu, kako bi delovala na specifične potrebe ovog područja: ojačala krhku barijeru kože oko očiju, zaštitila kožu od nečistoća i posvetlila tamne krugove.
Lancôme #1 rutina za revitalizovanu, snažniju kožu mladalačkog izgleda
Uz serum, Rénergie krema sadrži multiaktivan sastojak za borbu protiv starenja, gluko-peptide iz semenki lana*** povezanim sa gubitkom kolagena.
Sa Rénergie Multi-Lift Ultra kremom, Lancôme je kreirao sledeću generaciju kreme protiv starenja: dokazana anti-ageing trostruka delotvornost, pojačana semenkama lana. Krema Rénergie Multi-Lift Ultra reaktivira tri ključna parametra kako bi, u isto vreme, uticala na sve vidljive znakove starenja: izglađene bore, čvršća koža i ravnomeran ten.
***Sastojak se nalazi isključivo u Rénergie Ultra Cream.


Proizvodi