Izađite iz senke – novi Bourjois tečni puder Šminka

Besprekoran, zaštitni i svilenkast, CITY RADIANCE tečni puder blokira zagađenja i UV zrake da bi zaštitio ten lepih gradskih devojaka…

Svež miris vodenih cvetova i 6 fenomenalnih nijansi od kojih ten blista a koža izgleda lepo i popunjeno! CITY RADIANCE je obogaćen obložen pigmentima koji stvaraju afinitet sa kožom i omogućavaju savršenu postojanost pudera tokom dana dok istovremeno poboljšavaju prirodnu blistavost kože. Tečni puder više neće biti kriv za sprečavanje kože da diše. Lagana i vazdušasta formula CITY RADIANCE neprekidno hidrira kožu tokom 24 sata i ujedno je štiti od agresivnih faktora iz gradskog okruženja. Dodatni bonus? Tekstura koja omogućava koži da diše, toliko prijatna da ćete zaboraviti da ste našminkani! Vreme se možda menja, ali želja za blistavim tenom nikad ne jenjava!
Zagađenje je stres za kožu. Iscrpljuje rezerve vitamina u koži i smanjuje otpornost, štetno delujući na njen blistav izgled i vitalnost. Zahvaljujući specijalnoj zaštiti od zagađenja, CITY RADIANCE pomaže u sprečavanju taloženja čestica ugljena na koži i pruža joj besprekoran i zdrav izgled.
Iako sunčeva svetlost nije intenzivna tokom zime i proleća, UVA zraci su jednako prisutni i glavni su krivci za prevremeno starenje kože i pojavu fleka od pigmentacije. Zato je izuzetno važno da se koža zaštiti od zagađenja koja samo dodatno povećavaju štetan uticaj UV zračenja. Sa zaštitnim faktorom od sunca 30 i UVA zaštitom (PA+++), CITY RADIANCE pomaže koži da zadrži svoj blistav, vitalan izgled.


Proizvodi