Izgledajte savršeno celu noć Šminka

Jedna od osnovnih razlika između profesionalnog šminkanja i onog koje izvodimo kod kuće je u trajnosti šminke. Make up stručnjaci poznaju tajne i trikove uz pomoć kojih šminka ostaje besprekorna veoma dugo. Među tim tajnama lepote, najveća je primer – podloga za šminkanje koja treba da postane vaš najbolji make up prijatelj!

Profesionalni šminkeri znaju da se tajna dugotrajno besprekorne kože krije u pripremi. Pripremite kožu sa Facefinity All Day podlogom i zatim nanesite tečni puder po izboru. Rezultat je koža prelepog izgleda koja će ostati takva tokom celog dana. Ova podloga deluje na tri ključna načina: nanosi se pre tečnog pudera da bi produžila njegovu postojanost i matiranost tokom dana; nanosi se pre laganijeg proizvoda za pokrivanje (obojena hidratantna krema ili BB krema), da izgled ne bi izbledeo tokom dana; koristi se kao alternativa višestrukim slojevima pudera koji se nanose posle tečnog pudera i mogu da učine izgled prenašminkanim. Formula sadrži mikro-korektore koji umanjuju vizuelni efekat znoja i sebuma, a koji utiču na izgled vašeg tečnog pudera.
Formula omogućava nanošenje prstima, sunđerčićem ili četkom. Max Factor šminkeri predlažu nanošenje ravnom četkom, prvo se koncentrišući na T-zonu i problematične delove lica, posle čega se formula blago razmazuje. Kada ste završili, nanesite tečni puder kao i obično. Ponekad profesionalni šminkeri, Facefinity All Day podlogu nanesu i posle tečnog pudera, ali je ona specijalno formulisana da se nanosi pre tečnog pudera. Baza za šminkanje lica koja se nanese pre pudera multiplicira sva ona blagotvorna svojstva koja puder sadrži, produžava njegovo trajanje i postojanost. Bez obzira na kvalitet pudera, usled spoljnih uticaja kojima je koža izložena tokom dana, a i emotivnim pokretačima iznutra, koža nekada može burno da reaguje kod nagle promene temperature, visoke koncentracije duvanskog dima u vazduhu i sl. To u velikoj meri narušava postojanost i ujednačenost pudera. Baza sprečava da svi ti spoljni štetni uticaji dopru do same kože, a sprečava i da oni iznutra izbiju na površinu. Baza puderu produžava trajanje i do šest puta. Facefinity podloga je providna i odgovara svim tonovima kože. Za kraj mali trik: tečni puder i bazu (u veličini zrna graška) možete pomešati na dlanu i nakon toga prstima naneti na lice. Na taj način ćete povezati obe teksture pre same aplikacije i time uspeti da sa vrlo malom količinom postignete izuzetnu prirodnu blistavost i ujednačenost tena.