Jasmin i Artdeco nagrađuju vašu lojalnost U fokusu

Jasmin je jedan od najstarijih parfimerijskih lanaca u Evropi. Sledeće godine slavimo 60. rođendan. Konstantnim unapređenjem poslovanja, sajtom koji omogućava on-line kupovinu i modernim, luksuznim magazinom koji vam besplatno delimo, želimo da vam olakšamo i ulepšamo kupovinu i omogućimo pristup svetu lepote i beauty proizvoda.

Hvala vam sto ste naši lojalni pratioci! Cifra od 100 hiljada ljudi koji su lajkovali našu stranicu na Facebook-u bila je povod da vas nagradimo. U saradnji sa nemačkim makeup brendom Artdeco, koji slavi 30 godina postojanja, 30 najbržih nagradićemo Jasmin loyality karticom i jednim od najprodavanijih Artdeco proizvoda, bazom za senke za oči.

Da biste učestovovali u nagradnoj igri sve što je potrebno je da nam pošaljete mail na artdecopoklanja@jasmin.rs u kom ćete napisati svoj odgovor na pitanje: Zašto volim Artdeco?

Takodje vas molimo da u emailu napisete svoje ime i prezime, datum rođenja, adresu i broj telefona, kako bismo mogli da vam aktiviramo i posaljemo Jasmin loyalty karticu sa kojom ćete u budućnosti dobijati brojne pogodnosti pri kupovini.

Više detalja o proizvodu koji vam poklanjamo dobićete klikom na sliku ispod, a sa svim detaljima Artdeco ponude i cenama možete se upoznati na http://jasmin.rs/artdeco/

 


Proizvodi