Jasmin ideje: Jednostavno brisanje godina U fokusu

Malo je ljudi koji znaju da budu stari, koji sa puno umeća i samopouzdanja nose godine na svom licu. Bez obzira da li ste pobornik plastične hirurgije ili ne, postoji nekoliko jednostavnih stvari koje možete da uradite za svoju kožu. Ona će to umeti da ceni i ostaće dugo sveža, zategnuta i bez više bora nego što vam pripada.

1.Koristite kozmetiku i šminku sa UV zaštitom svakodnevno. Bez obzira da li sija sunce ili pljušti kiša štitite se od štetnog sunčevog zračenja (osim ako ne živite u podmornici). Obratite pažnju prilikom kupovine krema za lice da li sadrže UV filtere. Najbolje su one kreme koje imaju faktor zaštite 15 i više. Ako se bavite sportom, koristite kozmetiku posebnu dizajniranu da vas štiti od sunca uprkos znoju ili vodi.
2.Kosa može da vas oda! Mladalačka kosa je sjajna i dobrog volumena. Štitite i kosu od štetnih efekata zagađenja kao i od dugotrajnog izlaganja štetnim hemikalijama i vrelom vazduhu iz fena.
3.Redovna nega nije dovoljna. Raspitajte se u parfimeriji i nabavite neki od tretmana za intenzivno otkanjanje bora i preoblikovanje kontura lica. Takvi tretmani se koriste jednom ili dva puta godišnje u određenom vremenskom intervalu.
4.Uzimajte redovno kapsule ribljeg ulja. One sadrže veliku količinu omega tri masnih kiselina koje će vašoj koži obezbediti mladalački izgled.
5.Ne zaboravite da su obično ruke i vrat najveći izdajnici. Koristite specijalizoven proizvode za negu vrata i dekoltea i kreme za ruke protiv starenja. One neguju kožu ruku i sprečavaju pojavu hiperpigmentacija.
6.Na kraju, nabavite velike naočare za sunce. Osetljiva koža oko očiju izuzetno je tanka pa se bore tu prvo uočavaju. Zaštite taj deo od UV zraka i sakrijete bore kojih se pomalo stidite. Ove sezone najadekvatnije modele za tu namenu ima Chanel.
7.Naučite šiacu masažu lica koja traje samo nekoliko minuta i praktikujte je svaki dan. Rezultati su izvanredni.


Proizvodi