Jasmin ideje: Jesenja sonata U fokusu

I ove jeseni napravili smo za vas mali podsetnik, listu korisnih predloga dane pred nama.

1. Ove jeseni Deborah Milano najavljuje paletu senki Trio Hi-Tech u novom izdanju, sa formulom koja preliva kapke dugotrajnom i intenzivnom bojom. Otmeno pakovanje je rad italijanskog dizajnera Maria Trimarchija, i sadrži tri puder senke i aplikator koji idealno prati konture kapka. Formulisane sa metalik puderom koji je bogat pigmentima, tri blistave nijanse pružaju dramatičan i intenzivan pogled.

2. Dah luksuza i nezaobilaznog glamura ove jeseni, donosi novi Dior parfem Joy, proglas ljubavi prema životu, umetničko delo parfimeriste Fransoa Demasija. Miris koji odise radošću i koji poput najfinije svile obavija telo svojom nežnom kompozicijom koja se preliva i teče.

3. U hladnim maglovitim jesenjim danima šolja toplog čaja greje dušu i telo. Naš savet su biljni čajevi matičnjak ili zova.

4. Budite spremni za kišu! Dobre kožne čizme, kvalitetan kišobran ove sezone savršeno se kombinuje sa kožnim pantalonama, kaputima od kašminra i “muškim” odelima u stilu Iv Sen Lorana.

5. Ono što se ove jeseni ne propušta je 57. Oktobarski salon, koji se odvija pod nazivom Čudo kakofonije. Galerije KCB (Podroom, Likovna, Artget), Galerija Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU), zgrada Muzeja grada Beograda (Resavska 40b), U10 galerija i Remont galerija biće mesta na koji će se održati ova prestižna kulturna manifestacija. Umetnički direktori ove godine su Gunar Kvaran i Danijel Kvaran.