Jasmin ideje – Leto u gradu U fokusu

Ako ste prinuđeni da ostanete u gradu, čak i u vreme najvećih vrućina, ne očajavajte, već zapevajte čuveni hit Džoa Kokera Summer in the City. Potrudite se da svoje letnje vreme organizujete na najbolji mogući način. Ako se samo malo zainteresujete, otkrićete da i u velikom gradu postoje male, skrivene oaze koje će vam pomoći da se bolje osećate na 30 stepeni u hladu. Evo kratkog podsećanja šta nikako ne smete zaboraviti ovog leta:

1.To što ne idete na letovanje nije razlog da se odreknete bakarno preplanulog tena. Lancaste Sun Beauty Fast Tan Optimizer Oil SPF30 pomoći će vam da ponosno prošetate mini-suknju i pokažete divno preplanule noge.
2.Nemate novca ili vremena za ozbiljno putovanje? Dve nedelje odmora vam nije dovoljno? Produženi vikend je idealan način da pobegnete iz grada, napunite baterije i za kratko vreme nabacite savršenu preplanulu boju.
3.S obzirom na to da je znojenje pojačano, neophodno je uneti dovoljno mikroelemenata koje u ovom periodu pojačano gubimo. Paradajz je prava riznica minerala, posebno dragocenog kalijuma. Jedite ga uvek sa malo ulja jer se na taj način iz ovog povrća potpuno iskorišćava likopen, dragoceni antioksidant.
4.Živeti u gradu na dve reke velika je prednost koju često zaboravljamo. Pronađite svoje mesto na reci: čamac, splav ili kafić, opustite se i uživajte u okruženju u kom vreme teče za nijansu sporije.Ne zaboravite svoju omiljenu knjigu ovog leta!
5.Ako ste ljubitelj aktivnog odmora, vožnja bicikla ili šetnja prirodom uvek su dobro rešenje. Ako volite da posmatrate ljude sa visine, obavezno probajte vožnju balonom.