Porolece Hrana za glavu

Proleće je idealno vreme za donošenje odluka koje vam promeniti život. One ne treba da budu velike, nedostižne i komplikovane. Uvek je bolje odlučiti se za nekoliko malih koraka koji kad se zbroje daju fantastičan efekat. Ovo su naše preporuke:
1. „Žena bez parfema je žena bez budućnosti“ govorila je Koko. Veoma je važno da pronađete parfem koji će postati vaš zaštitni znak. Ako ovog proleća želite da prizovete sreću, probajte Chanel Chance.

Chanel_Chance

Nova kampanja za Chanel Chance

2. Niko vam neće tako nesebično i mnogostruko vratiti ljubav kao kućni ljubimac. Budite plemeniti i usvojte neku napuštenu životinju.
3. Uradite nešto korisno za svoju kožu, recimo, poboljšajte njen imunitet. Shiseido Ultimune serum direktno pojačava odbrambene snage ćelija vaše kože i na potpuno nov način prilazi ideji zdravlja i lepote.
4. Učite od dece. Entuzijazam je zarazan, a niko bolje od mališana ne ume da sa strašću uživa u malim običnim stvarima.
5. „Trudim se da se osmehom borim protiv problema. Ili to ili crveni karmin“ kaže Gvinet Paltrou. Uvek imajte spreman crveni ruž u nijansi koja vam najbolje pristaje kao prvu pomoć za tmurne sive dane. Naša preporuka je Bourjois Rouge Edition 12h.

Ili osmeh ili crveni karmin

Ili osmeh ili crveni karmin


Proizvodi