Jasmin je već 61 godinu sa vama Imperija lepote

Svakog 6. aprila Jasmin parfimerije slave rođendan. Ove godine gazimo sedum deceniju – punih 61 godina. Još kada smo počinjali, odlučili smo da će naša misija biti pomeranje granica i demokratizacija lepote. Od prvog dana želeli smo da podstaknemo svaku ženu da eksperimentiše ističući svoju posebnost i lični šarm. Danas, kada bacimo pogled na godine koje su iza nas, imamo razloga za slavlje.

Nije mnogo poznata činjenica da je Jasmin je jedan od najstarijih parfimerijskih lanaca u Evropi. Daleke 1956. godine otvorena je prva Jasminova parfimerija. Već na samom početku Jasmin se odlučio za kvalitet. Jugoslovenkama je ponudio preparate čuvenih kozmetičkih kuća Chanel, Dior, Helena Rubinstain, Max Factor…  Po prvi put na ovim prostorima dali smo ženama mogućnost da dodirnu i isprobavaju beauty proizvode koji su stajali na dohvat ruke (umesto da se bude iza pulta, kako je do tada bilo uobičajeno).

Samo tri godine kasnije, Jasmin je postao prepoznatljiv parfimerijski lanac sa novim prodavnicama u Beogradu i u unutrašnjosti. Za prvih petnaest godina broj zaposlenih se, od pet službenika i dvadeset dva radnika, 10 puta uvećao. Broj prodavnica, takođe. Ponosni smo na činjencu da su dvanaest godina od svog nastanka, 1968. Jasmin parfimerije omogućile Beograđankama da uživaju u spa tretmanima, masaži, manikiru, pedikiru i friziranju na jednom mestu. Pre Pariza, Londona, Rima i Berlina Beograd je dobio prvu kuću za negu lepote u kojoj su se tretmani radili najkvalitetnijim Helena Rubenstien preparatima. Taj spa centar, kakav je u to vreme postojao samo još u Njujorku i Tokiju, posetila je i princeza Ana, kćerka britanske kraljice Elizabete II, prilikom boravka u Beogradu.

Jasmin je prvi u našoj zemlji počeo svojim kupcima da poklanja luksuzan, kvalitetan i potpuno besplatan časopis. Sve proizvode koji se nalaze na policama naših parfimerija možete da nabavite i on-line, putem našeg sajta jasmin.rs.

Danas, Jasmin je najveći parfimerijski lanac u našoj zemlji. Kompanija ima 30 prodavnica u Beogradu i Srbiji. U nekoliko sektora (prodaja, nabavka, logistika, marketing, računovodstvo, finansije, ljudski resursi, aranžeri, maloprodaja) u ovom trenutku zaposleno je više od 250 ljudi. Jasminove parfimerije se nalaze na najatraktivnijim lokacijama i prate najnovije svetske standarde uređenja, strukture objekata kao i nivoa usluge. Prodavačice koje u njima rade prošle su brojne treninge i specifične obuke u poznavanju kozmetičkih proizvoda. Zato su njihovi saveti uvek stručni, a preporuke korisne. Njihovo iskustvo čini ih pravim saveznicima zdravog i dobrog izgleda kupaca.

Jasmin je osmislio poseban loyalty program za naše verne kupce koji podrazumeva popuste i niz drugih pogodnosti: slanje sms-a o aktuelnim akcijama i sniženjima, dobijanje newslettera, posebna sniženja za određene brendove, besplatna šminkanja i niz drugih pogodnosti. Prateći ritam i prirodu vaše kupovine pravimo pesonalizovan predlog pogodnosti osmišljenih posebno za vas, odobravamo popuste na proizvode koje najčešće kupujete ili za koje ste zainteresovani.

Zahvaljujući Jasminovim parfimerijama najpoznatiji, najbolji, najkvalitetniji svetski brendovi kao Chanel, Shiseido, Guerlain, Collistar, Max Factor, La Prairie, Moschino, YSL, Gucci, Boss, Ferre, Kanebo, Dolce&Gabbana, Versace, Trussardi, Sisley dostupni su rastućoj armiji kupaca koja izuzetno drži do spoja tradicije i novih, najviših standarda kupovine. Verne tradiciji, dugoj više od 60 godina, mnoge generacije kupuju u Jasmin parfimerijama – od onih koji se vezuju za klasične, oprobane proizvode do onih koji žele najnovije, inovativne preparate.