Jasmin preporučuje: Collistar BB STIK ZA LICE Šminka

Collistar kozmetika je rezultat pogleda na svet sa 360°, što podstiče inspiraciju. Ovo je polazna tačka za novi BB Stick Perfect Touch-Up SPF 10, reinterpretaciju jednog od najuspešnijih proizvoda poslednjih godina – BB kremu. Sa BB Stikom za lice, ovaj nekadašnji specijalitet za kožu sada je pretvoren u pravi kozmetički dragulj, moderan talisman koji vas svuda prati!

Ovo je usavršivač tena, nezamenjiv za brzo korigovanje nesavršenosti, tamnih kolutova i senki, i za upotrebu kao tečni puder, bilo samostalno ili preko drugih podloga. Njegov prirodan, prilagodljiv mat rezultat i nemasna tekstura čine ga savršenim za kombinovanu i masnu kožu, i omogućavaju glatko, ravnomerno nanošenje i boju u bezbroj nijansi. Sunđer-aplikator olakšava nanošenje, dok formula obogaćena hijaluronskom kiselinom i Multi-Perfection Sistemom®, hidrira, izjednačava i usavršava teksturu kože dok istovremeno pruža SPF 10 zaštitu.

Korektor ili tečni puder? Za optimalno korišćenje, sledite uputstva koja se nalaze na pakovanju.

ZA DOTERIVANJE ŠMINKE

Nanesite proizvod u tačkicama oko očiju, naročito obraćajući pažnju na tamne kolutove. Razmažite boju priloženim sunđer-aplikatorom.

KAO TEČNI PUDER

Nanesite proizvod na lice, iscrtavajući linije na čelu, nosu, obrazima i bradi. Razmažite boju na dole i prema ivicama lica koristeći priloženi sunđer-aplikator, sve dok celo lice nije potpuno prekriveno.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *