Jasmin preporučuje: Guerlain Homme Ideal Intense Parfemi

Parfemska voda L’homme Ideal Intense je nova mirisna nota za muškarca, idealnog naravno. Onog koji želi da bude superheroj, začinjen i intenzivan, moćan i očaravajući u svakom pogledu u kome jedan parfem za superheroja i treba da bude. Njegova supermoć je upravo on sam, intrigantan, zagonetan, energičan, strastven.
Ovaj parfem odiše senzualnošću. Moćna kombinacija začina i intenzivnih mirisnih nota prepliće se i ostavlja upečetljiv mirisni trag koji će svakoga zagolicati i privući. Homme Ideal Intense je najnoviji član L’Homme Ideal porodice parfema od francuske kuće Guerlain, koja je započela L’Homme Idealom Eau de Toilette iz 2014. godine, zatim je usledila Cologne verzija 2015,  Eau de Parfum 2016 i Sport verzija 2017. godine.

Karakteristika svih L’Homme Ideal parfema je vešto koketiranje sa drvenastim, kožnim i gurmanskim notama. Osnovni sastojci glavnog akorda su: badem u kombinaciji sa začinskim čilijem i notom dima. Top nota su čili, kardamon, badem. Srednje note su: koža, bugarska ruža, citrus. Bazna nota: pačuli, tinktura vanile, sandalovina, uz note dima.
Guerlain je ovim parfemom uspeo u onome u čemu mnogi aktuelni muški izdanja nisu. A to je stvaranje parfema koji vešto balansira između gotovo nepomirljivih razlika: Istoka i Zapada, dana i noći, toplog i hladnog, strasnog i ledenog, poslovnog i avanturističkog. Dakle, ovo je mirisna kompozicija koju možete nositi i leti i zimi, i danju i noću. Primamljivo, zar ne?