Jasmin preporučuje L’Homme Lacoste Timeless & Lacoste Pour Femme Timeless Parfemi

Vreme je stalo. Na oštroj ivici između sna i jave, vreme je zarobljeno u jednom odlučujućem trenutku koji kao da večno traje. Večni susret između muškarca i žene zamrznut je u novom Timeless duetu parfema za nju i njega. Dva mirisa snažnih identiteta koji se sastaju u istoj potrazi za bezvremenom elegancijom koja je oslobođena svih ograničenja, nešto po čemu je Lacoste prepoznatljiv. Svojim neočekivanim akordima, L’Homme Lacoste Timeless je liberalna interpretacija svežine. Njegov alter ego, Lacoste Pour Femme Timeless, je prefinjeni, drvenasto cvetni miris sa senzualnom notom. Oba nova Lacoste mirisa dočaravaju, na sopstveni način, pun intenzitet trenutka kako bi trajao beskonačno.
L’Homme Lacoste Timeless
Da li postoji nešto večnije od svežine u muškom mirisu? Ovo je bio pristup majstora parfimera Michela Girarda prilikom kreiranja L’Homme Timeless. Moj cilj je bio da istražim razne načine izražavanja svežine u mirisu za muškarce. Ideja o stvaranju iznenađujuće kombinacije začinskih i voćnih zelenih nota dovela je do svežine koja je još intenzivnija, još više iznenađujuća i, što da ne, bezvremena.
U ovom novom aromatično drvenastom i začinskom mirisu, neočekivani susret dve note obogaćuje i intenzivira kultne karakteristike L’Homme Lacoste: prefinjeno suptilna nota čaja pruža nagoveštaj svežine voćnoj rabarbari. Na podlozi od vanile, kedrovine i akigalawood (ekskluzivnog sastojka Givaudan parfemske kuće), ambre i mošusa, kardamon ističe začinske nijanse bibera i đumbira u uravnoteženom buketu.
Svojom inovativnom i osvežavajućom strukturom, smešten u svoju providnu sivu bočicu sa teget plavim okvirom, L’Homme Timeless je savremena reinterpretacija originalnog L’Homme Lacoste koji je takođe kreirao Michel Girard.
Gornje note: bergamot, kardamon, rabarbara
Srednje note: đumbir, crni biber, jasmin, badem
Donje note: vanila, kedrovina, akigalawood, ambra, mošus

Lacoste Pour Femme Timeless
Otmena, aerodinamična i prozirna bočica Lacoste Pour Femme Timeless sadrži blistav i prefinjen miris koji naglašava kodove večne ženstvenosti.
Prožeta prirodnom elegancijom, ova varijacija naginje ka senzualnosti koja se poigrava zavođenjem. Majstor parfimer Olivier Cresp spaja dva oblika esencije ruže čiji se putevi ukrštaju. Njegova ideja: obogatiti originalni parfem novim cvetnim karakterom koji otkriva oporost mandarine. Beli buket jasmina i gardenije prima novog člana: absolut cveta pomorandže koji prožima miris svežim zelenim notama. Pačuli flertuje sa tamjanom i dodatno zagreva sandalovinu, ključni potpis Lacoste pour Femme mirisa.
Gornje note: infuzija ruže, esencija bugarske ruže, mandarina
Srednje note: cvet pomorandže, sambac jasmin, gardenija
Donje note: sandalovina, tamjan, pačuli


Proizvodi