Jasminova škola šminkanja: Korigovanje nesavršenosti Trendovi

Šminkeri i stručnjaci za lepotu već dugo postavljaju trendove za pokrivanje i korigovanje boje, zato što je idealna boja kože apsolutno neophodna za postizanje besprekornog izgleda. Osnovni koncept se oslanja na teoriju o komplementarnim bojama. Svaka boja ima drugačiju namenu: kajsija koriguje tamne fleke i senke ispod očiju, žuta ublažava modre kolutove. Zelena pokriva crvenilo, a lavanda može da se koristi za postizanje svežeg, porcelanskog tena. Sa kolekcijom Cover & Correct – The Art of Makeup, ARTDECO predstavlja praktične alatke i saveznike u borbi protiv problema kože, omogućavajući vam da ih neutrališete i pokrijete manje nesavršenosti. Rezultat je jednostavan: blistav i ujednačen ten.

Svestrana šminka Liquid Camouflage se lako nanosi, neprovidna je ali izgleda prirodno, bez efekta maske. Zahvaljujući visokom procentu fino mlevenih pigmenata, nesavršenosti su pokrivene, ten je besprekoran a šminka nevidljiva na koži. Šminka je elastična posle sušenja, ne taloži se u sitnim borama i linijama, i zapravo deluje poput druge kože, prateći pokrete lica.

Sve nesavršenosti na koži su optički uklonjene i ten izgleda ujednačeno. Ova kremasta formulacija takođe odlično pokriva tetovaže, može da se nanese u veoma tankom sloju i nežno prodire u kožu. Ujedno je hranljiva zbog sastojaka kao što su ulje argana, lisin, pantenol i ekstrakt gotu kole. Liquid Camouflage ne sadrži parabene, dugotrajna je i jednom kada se osuši, više se ne razmazuje. Idealne nijanse za hladne tonove kože su br. 12 “light apricot”, br. 16 “rosy sand” i br. 22 “beige dust“, dok topliji tonovi blistaju uz br. 32 “sunny tan”, br. 38 “summer honey” i br. 46 “dune sand”. Kompatibilnost proizvoda je dermatološki potvrđena.

Sve nesavršenosti su idealno pokrivene zahvaljujući praktičnom obliku korektor Color Correcting Stick. Po nanošenju, isparljiva ulja isparavaju, garantujući dugotrajno i vodootporno pokrivanje. Br. 2 “zelena” vidno smanjuje crvenilo, br. 4 “lavanda” pruža svež porcelanski ten. Tamne fleke i modri krugovi nestaju posle nanošenja br. 7 “žuta”.  Za maslinasti ten, koristite br. 8 “kajsija” za pokrivanje kolutova ispod očiju i tamnih fleka.

 

ARTDECO Most Wanted Color Correcting Palette ne sadrži mirise i sastoji se od boja koje su neophodne za kvalitetno i profesionalno korigovanje kože. Paleta neutrališe i pokriva nesavršenosti na koži, za ujednačen i blistav ten. Kremasta tekstura se lako nanosi i stapa sa kožom, dok je ulje argana idealno hrani. Priložena četkica olakšava precizno nanošenje proizvoda. “Zelena” vidno smanjuje crvenilo, a “lavanda” pruža svež porcelanski ten. Znakovi umora kao što su tamni kolutovi ispod očiju, optički su eliminisani zahvaljujući “žutoj” noji. “Kajsija” pruža svež izgled i idealna je za pokrivanje neujednačene pigmentacije i tamnih kolutova, naročito kod maslinaste kože. Kompatibilnost proizvoda je dermatološki potvrđena.

 

Kompaktni puder Setting Powder Compact pruža koži baršunast osećaj, matira ten, fiksira šminku i smanjuje vidljivost tankih bora i proširenih pora. Sadrži sunđer i ogledala, što ga čini praktičnim za upotrebu kada ste u pokretu. Kompaktni puder može da se dopunjuje, i ne sadrži ulja i parabene.

 

Fixing Powder ima meku i nežnu gustinu koja je idealna za fiksiranje ARTDECO Camouflage Cream kreme. Šminka postaje vodootporna nakon nanošenja ovog specijalnog providnog pudera koji je pogodan za sve tipove kože i dostupan u vidu klasične pudrijere ili praktičnog dozatora.

 

Nova Small Oval Brush Premium Quality četkica je idealna za kremaste i puder teksture, prvenstveno za nanošenje senke i korektora u predelu oka, i precizno nanošenje hajlajtera. Zahvaljujući ergonomskom obliku ručke, četkica može čvrsto da se drži u ruci, a njena otporna, gusto povezana vlakna omogućavaju optimalno zahvatanje i nanošenje boje.

 

Tečne i puder teksture se lako nanose i razmazuju novom Medium Oval Brush Premium Quality četkom. Sačinjena od gusto povezanih vlakana, glava četke je idealna za konturisanje i jednostavna za upotrebu zahvaljujući ergonomskoj ručki. Otporna sintetička vlakna su savršena za zahvatanje i nanošenje boje, i olakšavaju postizanje ujednačenog izgleda kože.

 

Glava četke Large Oval Brush Premium Quality sačinjena od gusto povezanih čekinja idealna je za nanošenje i razmazivanje tečnog pudera na veće površine lica, omogućavajući ravnomerno nanošenje koje je preduslov za ujednačen ten. Ergonomska ručka olakšava upotrebu četke, a njena otporna sintetička vlakna lako zahvataju i nanose boju.