Jesenji make up diktat Šminka / Trendovi

Sa The Sound of Beauty kolekcijom, ARTDECO je stvorio savršen ritam za predstojeću sezonu jesen/zima 2016. godine. Nova kolekcija modnih boja inspirisana je klasičnom elegancijom i raskošnim nijansama baroka: zemljane, intenzivne boje, crveni hrast i neutralne nijanse, mešaju se sa tamnoljubičastom i komponuju uzbudljivu simfoniju. Muzički ključevi se prepliću sa apstraktnim cvetnim šarama na proizvodima ograničenog izdanja, kao što je Beauty and Blusher kutija, pretvarajući ih u jedinstvene kolekcionarske predmete izvanredne lepote.

Prilikom nanošenja Long-wear eyeshadows senki za oči, tekstura prepuna pigmenata pretvara se u svilenkasti, kremasti puder. Nijanse satin forbidden forest br. 216 (maslinasti ton) i satin orchestra rose br. 236 (boja kajsije) pružaju očima predivan jesenji sjaj. Svilenkaste senke odlikuje visok sjaj boje i dugotrajna postojanost, a mogu da se nanose za postizanje mekog i nežnog efekta. Razne braon senke poput pearly port royal br. 158, pearly golden violin br. 168 i elegant taupe br. 202, pružaju sve što je potrebno za prirodnu jesenju šminku, dok je sahara sand br. 224 senka u boji peska sa bisernim česticama.

artdeco proizvodi

Beauty Box Trio sa jesenjim motivom idealan je za čuvanje ARTDECO senki i naročito je praktičan kada ste u pokretu. Soft Eye Liner waterproof ajlajner je idealan za intenziviranje konture gornjih trepavica, a može da se koristi i sa unutrašnje strane donjih kapaka. Vaše oči će biti u centru pažnje sa tamnobraon nijansom deer lord br. 13 i intenzivno tamnoplavom bojom rock, paper, scissors br. 96.

All in One Mascara, dugotrajna maskara ograničenog izdanja u nijansi br. 1 black, nežno oblaže trepavice blistavom bojom. Blush Couture rumenilo pruža savršenu kombinaciju tri znalački uklopljene boje. Novo Repair&Care Lip Oil je bogato ulje za usne koje neguje i istovremeno pruža nežan efekat sjaja. Ukošeni aplikator omogućava jednostavno i ujednačeno nanošenje. Lagana i luksuzna tekstura High Performance Lipsticks ruža pruža usnama zavodljiv sjaj i povećava njihov volumen. Art Couture Nail Lacquer lak za nokte dostupan je u nekoliko boja: rđa crvena br. 665 brick red, zatim bobičasti ton wild berry br. 682 i oker nijansa rooibos tea br. 807. Biserne boje su predstavljene nijansama gunmetal br. 905, oštra antracit siva, aztec taupe br. 908, elegantna nugat boja i golden moss br. 995, blistava maslinasta boja.