Kako do idealne figure: odaberite pravi preparat za telo! Nega lica i tela

Proizvodi protiv celulita
Svi mišići u organizmu obavijeni su naslagama masnoće, vezivnim tkivom različite debljine okruženim tečnostima koje hrane tkivo esencijalnim materijama oslobađajući ga toksina. Ukoliko se toksini ne uklanjaju, vezivno tkivo biva zasićeno tečnostima koje vremenom postaju sve gušće i stvaraju „džepove“ od kojih se formira celulit. Gelovi protiv celulita mogu imati efekat grejanja ili hlađenja kojima se uvrzava cirkulacija. Danas na tržištu se mogu pronaći i specijalni, koncentrovani preparati koji se upotrebljavaju noću. Biljni ekstrakti, vitamini i kofein najčešće su aktivne komponente ovih preparata.
Collistar_teloProizvodi za mršavljenje
Kozmetički preparati mogu biti od velike pomoći u procesu uklanjanja masnih naslaga, posebno ako su u pitanju lokalizovane regije (stomak ili bokovi). Ovi preparati podstiču mirkocirkulaciju i proces detoksikacije i drenaže određenog područja. Novi koncept redukovanja masnih naslaga, inspirisan je tretmanima presoterapije koji se vrše u kozmetičkim salonima, kako bi figura postala tanja. Za najbolje rezultate, nanesite uveče kako biste, dok spavate, maksimalno iskoristili drenažni kapacitet kožnih tkiva.
Preparati za negu grudi
Ako želite da sačuvate mladalački čvrste grudi, veoma je važno na vreme početi sa pravilnim negovanjem. Kvalitetan proizvod za negu grudi deluje na 3 nivoa: stvara lagan ali čvrst film na površini kože, podižući grudi i delujući kao nevidljivi brushalter • poboljšava kompaktnost kožnog tkiva čime preoblikuje grudi, deluje protiv slabljenja vlakana kolagena i elastina, čime pomaže u sprečavanju nastajanja strija.

Preparati protiv strija
Strije nastaju naglim istezanjem kože koja nije dovoljno elastična. Obično se javljaju nakon porođaja ili posle naglog mršavljenjaPreparati protiv strija mogu delovati preventivno i obično se preporučuju trudnicama, a postoje i specijalni kozmetički proizvodi koji smanjuju uočljivost strija. Ovi preparati obično sadrže derivate mlečne ili glikolne kiseline, hijaluron ili ekstrakt rastavića.
Preparati za svakodnevnu negu tela
Svakodnevna nega tela počinje tuširanjem. Važno je odabrati preparat za kupanje koji ne isušuje kožu. Za one koji imaju izuzetno suvu kožu preporučuje se korišćenje krema ili butera za telo koji intenzivno hrane i hidriraju kožu (obično sadrže ši ili kakao buter, ulja makadamije ili jojobe Kada birate dezodorans trudite se da izbegnete one koji sadrže alkohol posebno ako imate osetlljivu kožu sklonu iritacijama. Uvek se pre odlučite za dezodorans u stiku ili u rol on pakovanju. Danas možete kupiti i veoma kvalitetne dezodoranse koji sadrže supstance koji neguju i hrane kožu bez iritacije (ekstrakte pirinčanog ili ovsenog mleka ili proteine svile.

U SVIM JASMINOVIM PARFIMERIJAMA CENE COLLISTAR PROIZVODA ZA NEGU TELA SNIŽENE SU ZA 20%! KLIKNI NA SLIKU PROIZVODA I SAZNAJ VIŠE!


Proizvodi